Hey! si al meu este blod.dar daca zici ca nu se vede asa rau eu zic sa nu ti-l dai.ca apoi o sa-ti creasca negru si o sa se indeseasca si o sa vina urat, ca la barbati!
Daca e aparat epilator are diferite functii de taiere (alegi o lama mai apropiata pentru par si vezi care nu te doare aia o folosesti.)
Crema nu este bună, mai ales că este prima dată când te faci. Nu o să se ia părul şi probabil te vei alege şi cu o iritaţie urâtă.Te sfătuiesc să te duci la un salon şi să te iei cu ceară. Costă în jur de 20-30 lei (pe ambele mâini). Dar dacă spui că nu se vede foarte rău, mai bine stai liniştită.
Baftă!
Eu m-am dat cu lama de ras logic si nu doare te gadila daca dai cu aparatul o sa te doara si cu crema depinde ce crema funda pls?
Cu crema e ca si cum ai da cu lama. se va face foarte urat, va creste mai negru si mai gros. poti da cu lama in prima faza, iar dupa 2 3 zile baga aparatul de epilat, s ail smulga din radacini. parul creste cel mai mult in primele zile, apoi o ia mai incet. dupa ce te faci pe maini cu aparatul electric, va trebui s ate faci constant, nu lasa sa creasca prea mult, pentru ca va fi dureros.
Ti se face negru! daca vrei neaparat si neaparat du-te la coafor sa-ti spuna alea.
O sa ti se faca o padure pe brate! C naiba ti-a venit!? Mai bine decoloreaza-l sau vopsestel!
Daca incerci lama sau crema, o sa ajungi o maimuta in cativa ani. O sa ai parul mai des ca in cap ceea ce sigur nu ti-ar placea.
Iti recomand sa il lasi acolo daca spui ca nu e chiar vizibil, sau sa folosesti ceara daca chiar tii mortis sa scapi de el
Daca te epilezi cu lama/crema in cateva zile creste la loc
In schimb, cu ceara o sa apara dupa cel putin o luna.
AndrewTate7789 întreabă: