Are şi omul probleme, înţelege-l! Roşti să-l pierzi tu pe el. Eu cred că te iubeşte mult dacă a încercat trei ani. Ai mare noroc cu el, eu zic să vorbeşti deschis cu el, să-ţi zică ce probleme are şi altele.
E un baiat minunat daca a stat dupa tine 3 ani rar gasesti asa ceva. Tine cont el te stie cel mai bine si puteti avea o relatie minunata. Oricum si tu il cunosti si sti ce fel de persoana e. Poate chiar e ocupat -eu zic sa nu te lasi indusa in eroare de astfel de tampenii.Un baiat care vrea sa fie cu o fata si insista asa de mult atatia ani de ce ar lasa-o balta asa dintr-o data ia gandeste-te?
Nu ti-a detaliat cu ce este ocupat?
Intreaba-l! Vorbiti deschis.
Comunicarea e al naibii de importanta si fara ea, degeaba exista iubire, incredere si asa mai departe.
Intreaba-l cu ce este ocupat asa de mult. Cel putin vei stii un lucru sigur si nu te vei mai macina intr-una.
O seara frumoasa si nu renunta la el asa usor. Fiecare avem perioade urate, in care avem nevoie de 'singuratate'. Poate el trece printr-o asemenea perioada si are nevoie de timp.
Dar, asta ramane de vazut.
Poate ca sa plictist, adica. imagineaza`ti. tu sa stai 3 ani dupa un tip si intr-un final sa accepte sa fiti impreuna. totu` merge bine o perioada, si dupa apare monotonia pentru el. in sensul ca 3 ani te-a placut. iar acum realizeaza ca nu mai e ca la inceput, si sentimentele lui pentru tine nu sunt aceleasi. Eu iti sugerez sa-i spui si varianta asta, sa fi extrem de atenta la reactia lui. pentru ca prima reactie dupa ce aude. anumite chestii conteaza cel mai mult, dupa ce se gandeste la raspuns, poate sa spuna orice, eventual sa si minta. si daca iti da impresia ca nu e vorba de asa ceva. atunci e ok, si el are probleme in momentul de fata. si esti nevoita sa-l intelegi. Bafta, si noapte buna.