Parerea mea sincera este aceea ca pare a fi o persoana complet imatura, modul lui de comportare fiind cel al unui adolescent razgaiat si care incearca sa te santajeze. Nu-mi dau seama cat de tare te-a afectat minciuna lui deoarece acest aspect tine de convingerea si caracterul fiecaruia dintre noi insa cineva care este si mincinos, infidel ( umbla si cu alte fete)si santajist pe deasupra dupa parerea mea nu poate inspira si merita increderea cuiva.
Sunteti tineri sunteti la varsta la care trebuie sa experimentati cat mai multe cearsafuri, relatia s-a terminat gata mergeti inainte
Prefate ca nu iti pasa, poate spune asa doar sa vada ce reactie ai si daca il mai iubesti...fa si tu asa, spune-i ca urmeaza sa ai o relatie cu altcineva si cu care speri sa dureze si asa mai departe.
Succes
Spune-i ca te bucuri sincer pentru el ca si-a gasit fericirea si ca speri ca si el sa isi doreasca acelasi lucru pentru tine.
Si nu ii mai da apa la moara. Deloc. Ignora-l!
Nu se combina cu nimeni iar tu nu trebuie sa ii oferi atentie. Ii inchizi telefonul in nas. "Du-te combina-te, bade"