Deci, daca ai 24, esti o fata de 24 extrem de naiva si neexperimentata.
Nu inteleg de ce te-ai capsat atata pe el. Chiar nu pricepi ca nu vrea nimic serios? Chiar singura spui ca "nu ii place sa se expuna cu vreo fata, cum ca ar avea o relatie. si vorbeam doar prin sms" ...nu vad de ce nu pricepi ca e genul care daca o fata ii da prea mult de furca (gen stabileste o intalnire si nu vine, il bate la cap in legatura cu alte fete), isi pierde interesul fata de ea.
Nu il interesezi pentru o relatie. Nu trebuie sa iti spuna NU in fata. Si nici nu o va face, isi va lasa portita deschisa pentru cand poate se va plictisi si nu va avea alta in vizor. Niciodata nu se va purta urat si transant cu tine. Tocmai ca sa te tina disponibila oricand se hotaraste el ca vrea sa ti-o traga. Si crede-ma, NU vrea mai mult de atat.
Incearca sa iti ascunzi multe parti ca sa fie din ce in ce mai curios de tine, dezvaluie doar putin din tine si lasa-l in suspans. Nu mi se pare "curata" chestia cu sexul, dar este alegerea ta, eu ti-am spus cum sa il faci sa vorbeasca cu tine, dar nu iti recomand o astfel de intalnire! Bafta!
Se vede foarte clar ca nu simte nimic pentru tine, esti la fel ca cealalte in ochii lui mai ales acum cand te-ai chinuit atat de mult sa-i atragi atentia, te vede ca pe o fana disperata de a lui. Clar nu a vrut nimic serios si daca nu esti si tu doar in cautarea unei distractii mai bine te tii departe de el pana nu te raneste mai rau.
La 24 de ani a trebui sa fi mai chibzuita dar tot in basme cu feti frumosi traiesti. baiatul ti-a punctat de la inceput ca vrea numai sex si ca ii plac aventurile, dar tu ca majoritatea femeilor aveti impresia ca sunteti unice si ca puteti schimba un baiat aventurier in unul care se dedica unei singure fete,. ei bine afla ca nu poti, un aventurier ramane un aventuriei pe viata ksi se schimba doar daca vrea el punct
La 24 de ani nu iti dai seama ca baiatul nu vrea decat o aventura cu tine? Ti-a spus pe de-a sleaua...ce mai vrei? Lasa-l in pace. Se poarta asa cu tine pentru ca nu vrea sa fie cu tine.
AndrewTate7789 întreabă: