Parerea mea este aceea ca ar trebui sa renunti la acest barbat deoarece chiar daca se va desparti de fata de 19 ani si va fi apoi impreuna cu tine probabil iti va face ce i-a facut si ei, adica sa te insele. Dragostea e oarba, iar in monentul de fata esti probabil derutata, dar trebuie sa ai mare grija ce alegeri faci in viata ta amoroasa, deoarece s-ar putea intoarce impotriva ta.
Adica tu cauti la un barbat care sa insele, sa minta, sa barfeasca etc. (ciudate gusturi :p)
Chiar crezi că are acele calităţi pe care le vrei tu de la un bărbat. Dragostea e "oarbă" şi te face să-i vezi tot felul de calităţi. Acuma ori tu eşti nerăbdătoare ori lui îi lipseşte calitatea numită "hotărâre" şi vă ţine încurcate pe amândouă (nu ştie ce vrea sau nu este destul de bărbat ca să se despartă de cealaltă). Sau poate aşa-i place lui să aibă două iubite.
Stiu simtul ala care il primesti cand zici da el/ea este alesul. Eu zic sa mai astepti putin apoi sa vorbesti cu el, daca chiar te iubeste sa se schimbe ceva daca el te lasa pe tine pentru fatuca aia de 19 ani atunci soarta.
Salut!
linarkfts întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: