| Andreeaaaaaaa a întrebat:

Buna:*. Am nevoie de un sfat.Am fost cu un baiat timp de 2 luni. Eu sunt virgina.Ne-am despartit cand i-am spus clar ca nu vreau sa intretin relatii sexuale cu el. Mi-a zis ca daca mai ramane cu mine fara sa ne... el se va ..cu altele si cu timpul va uita de mine deci din acest motiv e mai bine sa ne despartim ca niciunul sa nu sufere mai tarziu.A procedat corect? Eu ce ar trebui sa fac?

10 răspunsuri:
| NebOonaТьKa a răspuns:

Totusi poate era mai bine sa te... cu dinsu? aveti deja 2 ani...prea mult timp irosit, pretuitil

| Auslesse a răspuns:

Parca e povestea mea...si eu am fost cu un baiat tot 2 lnui. exact asa mi-a zis si mie, ca se duce la altele..adica m-a intrebat pe mine:"ma lasi sa ma duc la altele"? ...si eu i-am zis "da,dar iti iei gandul de la mine".si,in cele din urma, eu am fost cea care a pus punct relatiei, din mai multe motive, printre care si asta.
trebuie` sa recunosc, am suferit o prioada, dar acum mi-a trecut..si avem 2 luni de cand ne-am despartit
ce trebuie` sa faci tu? s-ti vezi de viata ta, sa-l lasi pe el sa se duca unde vede cu ochii, ca nu-i de tine.
stai linistita, apare si baiatul care-o sa fie pentru tine!happy

| Jhfdfd a răspuns:

Daaa foarte corect. Baiatul ti.a zis in fata k nu vrea sa "te insele", daca tu l.ai refuzat. el merge mai departe.
Iar tu acum ar trebui sa il uiti, pentru ca nu merita sa faci ceva ce ai fi regretat dupawinking

Succes :*winking

| neutrino a răspuns:

El a fost foarte corect, ti-a spus ce doreste de la tine. Tu ar trebui sa intelegi ce doreste in primul rand un baiat de la tine.Mai trebuie sa intelegi ceva: cand vei ceda, tot la fel va fi. El va pleca pentru completarea colectiei.

| ana5 a răspuns:

El a dovedit ca nu te iubea ci doar vroia sa intretina relatii sexuale cu tine. Daca cu adevarat te iubea, ramanea alaturi de tine, daca a plecat, s-a despartit de tine inseamna ca nu te iubea.NU TE MERITA!

| crazy14 a răspuns:

Sobolanul.fustangiul,lasa ca e mai bine ca te-ai despartit de el ca daca nu tu aveai de suferit! tu ai procedat bine adica daca nu ai vrut i-ai spus si felicitari pentru lucrul asta, el insa a procedat ca un fraier pana la urma asta e, ti-a dat de inteles ca pe el il doare undeva de tine el vrea doar... si atat, pentru ca daca te iubea iti punea ca e ok, mai asteapta sau chestii de genul acesta! Felicitari pentru decizia luata altele probabil ca ar fi facut-o, s-ar fi lasat pana la urma convinse!

| nik14 a răspuns:

Deci el face asta, doar, doar pici in plasa si accepti sa faci sex cu el.
Ai vorbit cu el cand ai fi pregatita? Ce te da inapoi? Trebuie sa analizezi, si sa faci ce consideri ca este benefic pentru tine.
Funda?

| CoMManDer a răspuns:

Daca e o relatie de 2 luni bine ai facut. dar daca e de 2 3 ani e altceva. pot sa iti explic niste chestii care mi s-a intamplat si mie

| dedetzi a răspuns:

Dupa parerea mea daca te iubea cu adevarat...asteapta cat timp e nevoie ca sa i te daruiesti luihappy

| CatalinaKt a răspuns:

Daca a facut asta..inseamna ca nu a tinut la tine si a fost pe interes..ca putea sa te inteleaga ca nu vrei..si te astepta..Multi sunt asa acum. oh go on