| 00000000000000000000111111111122222222223333333333 a întrebat:

Buna am nevoie de un sfat.am un prieten si e foarte orgolios...nu stiu daca e gelos.se supara din orice si cand glumesk. nu are incredere in mine nu stiu ce sa fac dati mi un sfat ce sa fac sa il fac gelos.

Răspuns Câştigător
| nicoo0 a răspuns:

Buna Andra.crede'ma ca eu sunt la fel in situatia ta.Un baiat chiar daca e gelos nu isi arata...pentru ca orgoliul nu il lasa. el se supara cand tu glumesti.dar tu cum reactionezi la glumele lui? la fel te superi? Dar nu e cea mai buna idee sa il faci gelos. pentru ca el nu va sti care e intentia ta. si poate atunci nu o sa si convina ceva. si o sa tina in el supararea asta...sh nici asa nu-i bine.trebuie sa fii atenta cu asa baieti.

Si chiar daca lasi sh tu de la tine.nu lasa prea mult. k lui o sa i se urce la cap.nul lasa sa faca ce vrea din tinewinking Ai grija de tinewinking

2 răspunsuri:
| Simonaaaaaaaaaa a răspuns:

Pai ar trebui sa te comporti exact ca si el(dar putin mai subtil).sa vada si el cum te simti tu.Nu cred ca ar fi o varianta tocmai buna sa-l faci gelos pentru ca ar putea reactiona aiurea(gen supararea sa chiar si pentru o gluma).
Lasa tu de la tine si fii mai atenta cu el. daca nu functioneaza e clar ca are o problema :d.Bafta :*. sper ca ti-am fost de ajutorbatting eyelashes

| nicoo0 a răspuns (pentru Simonaaaaaaaaaa):

Buna Andra.crede'ma ca eu sunt la fel in situatia ta.Un baiat chiar daca e gelos nu isi arata...pentru ca orgoliul nu il lasa. el se supara cand tu glumesti.dar tu cum reactionezi la glumele lui? la fel te superi? Dar nu e cea mai buna idee sa il faci gelos. pentru ca el nu va sti care e intentia ta. si poate atunci nu o sa si convina ceva. si o sa tina in el supararea asta...sh nici asa nu-i bine.trebuie sa fii atenta cu asa baieti.

Si chiar daca lasi sh tu de la tine.nu lasa prea mult. k lui o sa i se urce la cap.nul lasa sa faca ce vrea din tinewinking Ai grija de tinewinking

| ash666 a răspuns:

Fii mai indiferenta cu el. ar trebui sa ai o viata separata de relatia cu el, prietenii tai cu care iesi, cu care vorbesti, dar sa nu exagerezi. fii mai putin disponibila, dar intotdeauna comporta-te in asa fel incat sa nu iti poata reprosa nimic. cum il inveti asa il ai. daca nu reactioneaza in niciun fel o vreme mai lunga vorbeste cu el.