Buna Andra.crede'ma ca eu sunt la fel in situatia ta.Un baiat chiar daca e gelos nu isi arata...pentru ca orgoliul nu il lasa. el se supara cand tu glumesti.dar tu cum reactionezi la glumele lui? la fel te superi? Dar nu e cea mai buna idee sa il faci gelos. pentru ca el nu va sti care e intentia ta. si poate atunci nu o sa si convina ceva. si o sa tina in el supararea asta...sh nici asa nu-i bine.trebuie sa fii atenta cu asa baieti.
Si chiar daca lasi sh tu de la tine.nu lasa prea mult. k lui o sa i se urce la cap.nul lasa sa faca ce vrea din tine Ai grija de tine
Pai ar trebui sa te comporti exact ca si el(dar putin mai subtil).sa vada si el cum te simti tu.Nu cred ca ar fi o varianta tocmai buna sa-l faci gelos pentru ca ar putea reactiona aiurea(gen supararea sa chiar si pentru o gluma).
Lasa tu de la tine si fii mai atenta cu el. daca nu functioneaza e clar ca are o problema :d.Bafta :*. sper ca ti-am fost de ajutor
Buna Andra.crede'ma ca eu sunt la fel in situatia ta.Un baiat chiar daca e gelos nu isi arata...pentru ca orgoliul nu il lasa. el se supara cand tu glumesti.dar tu cum reactionezi la glumele lui? la fel te superi? Dar nu e cea mai buna idee sa il faci gelos. pentru ca el nu va sti care e intentia ta. si poate atunci nu o sa si convina ceva. si o sa tina in el supararea asta...sh nici asa nu-i bine.trebuie sa fii atenta cu asa baieti.
Si chiar daca lasi sh tu de la tine.nu lasa prea mult. k lui o sa i se urce la cap.nul lasa sa faca ce vrea din tine Ai grija de tine
Fii mai indiferenta cu el. ar trebui sa ai o viata separata de relatia cu el, prietenii tai cu care iesi, cu care vorbesti, dar sa nu exagerezi. fii mai putin disponibila, dar intotdeauna comporta-te in asa fel incat sa nu iti poata reprosa nimic. cum il inveti asa il ai. daca nu reactioneaza in niciun fel o vreme mai lunga vorbeste cu el.