| butt3rfly16 a întrebat:

Buna,am nevoie de un sfat.Aseara un prieten pe care il stiu de mI bine de 4 ani a venit dupa mine la capatul celuilalt al orasului cu taxiul.Nu l.am crezut ca este in stare pentru ca el glumeste mai mereu..nu stiu cand e serios si cand glumeste.Ne.am intors impreuna si m.a sarutat, am stat putin si parca nu imi venea sa cred ca se intampla asta.Mi.a zis ca ar vrea ceva serios si ca ma v-a cauta azi.Nici pana la aceasta ora nu a dat niciun semn, eu nu imi puneam sperante prea mari pentru ca stiu ca sunt putine situatiile in care face ceea ce spune.Nu stiu daca sa las lucrurile asa sau sa il caut.dar poate las o impresie proasta ca as fi disperata.Ce e de facut in aceasta situatie? Parca am impresia ca a fost un moment prea frumos ca sa fie adevarat.Si daca a fost doar de "moment" amandoi ne-am dorit, dar acum nu stiu ce e bine sa fac.Multumesc! Fundita

Răspuns Câştigător
| lau90 a răspuns:

E o situatie destul de confuza, intr-adevar.
Dar parerea mea e sa mai astepti pentru ca pana la urma abia a trecut o zi, nu mai mult. Daca trec mai multe zile ai putea incerca sa-l suni chiar tu.
Daca el a facut pasul ala, de a strabate orasul ca sa ajunga la tine, ai putea sa faci si tu un mic pas, acela de a-l suna.
Oricum cu baietii in general nu prea e bine sa-ti faci sperante prea mari.

4 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Omul mai si greseste, nu?

| corina000 a răspuns:

Nu il cauta, asteapta sa dea el primul semn. Daca nu te cauta incearca sa uiti ce s-a intamplat.

| anonimg a răspuns:

Nu-l cauta. Intr-o relatie nu trebuie sa existe confuzie. Chiar si daca el ar fi fost stangaci in a-si exprima sentimentele, tot nu te-ar fi lasat confuza.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Un om care nu se tine de cuvant nici in primele zile nu se va tine toata viata lui.