| Artemis a întrebat:

Buna am nevoie de un sfat happy. Astazi am primit un sms pe telefon cum ca prietenul meu se da la alta, si nu am crezut am spus ca e o gluma stupida. Ok, dar l`am sunat si am intrebat ca ce e cu sms`ul pe care mi la dat amicul lui a spus ca nimic doar ca lo enervat si de astea. Tin sa mentionez ca vorbea normal cu mine chiar mi-a spus ca ma iubeste. Pe urma am primit cand sa ies de la scoala sms de la el cu,, Vezi ca nu te pot astepta cand iesi de la scoala te astept la 4 cand iesi de la dans. Te pup. X" happy. Ok am inteles si asta desi nu e modul lui normal de a imi scrie sms`uri. L`am sunat la 3 ca sa-l anunt sa nu ma astepte ca nu fac dansuri azi si a fost o conversatie ceva de genu.
Eu: Ceao da ce faci? El: bine ma enervez aici ca nu-mi merge placa video Eu: ok vezi ca nu mai am dansuri azi. El: ok Eu: da ne vedem? El: da o sa ies azi afara nu stiu pe la cat Eu: ok atunci Eu: hai ca nu te mai deranjez El: Ok. Ceao
Si a inchis thinking fara macar sa imi spuna ca de obicei,, te iubesc"
Voi ce credeti e din cauza nervilor sau a altor motive sad?
Srry de intrebarea stupida dar e greu sa aud ca vorbeste asa sec ca nu s-a mai intamplat. Ajutati-ma cu parerea voastra sau cu sfatul cam ce ar trebui sa fac.
Mersii sad :*

Răspuns Câştigător
| monyk a răspuns:

Buna, asa suntem noi fetele, tipic noua... daca nu ne zice `te iubesc` sau nu vb asa cum vrem noi imediat intram in banuieli si credem cine stie ce. DAca nu ti-a zis ca de obicei `te iubesc` inseamna ca poate astepta sa ii spui tu prima oara, sau poate nu era in apele lui, de obicei spui acest cuvant cand simti, nu ca sai cum ar fi ceva obligatoriu sau la comanda, fiecare spune atunci cand simte; oricum faptele sunt cele care conteaza nu vorbele.Cat despre acel sms, mai bine ignora-l (sms-ul), ca nu trebuie sa iti faci ganduri, asa poate oricine sa trimita si nu inseamna ca e neaparat adevarat.
DEci, eu zic s anul te stresezi si sa nu fi trista ca nu cred ca e cazul.Nici mie nu imi spune prietenul tot timpul `te iubesc` dupa ce terminam de vorbit, dar nu inseamna ca nu simte, dar tu de cate ori ii spui? Mai spune-i si tu lui.

9 răspunsuri:
| lilboutique a răspuns:

Ofsad
Urat. nu stiu ce e in capul lui, dar poate ca cine ti-a trimis smsul acela cum ca s-ar da la alta s-ar putea sa aiba dreptate.
Sunt 2 variante, ori e un nesimtit si nu te merita, ori pur si simplu vrea sa incheiati frumos relatia.happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca are alta ca asa faceam si eu cand stateam ca alta

| andreeadeeathebest a răspuns:

Deci e clar ca sentimetele lui u sut chiar asa de profude
dar daca vrei sa fie ca la inceput
spune-i te plac il saruti cam o jumatate de ora si o sa iti zica prea mult ca te iubeste

Răspuns utilizator avertizat
| annye16 a răspuns:

Dragutzo.sincer. eu cand ma enervez fac mai urat///pe deasupra si jignesc.deci poate fi de la nervii lui happy mai ales daca autocontrolulu lui e praf...si 2. multi vor raul.pentru ca sunt invidiosi. dar unii te pot ajuta si tu sa nu-i crezi pentru ca tii prea mult la persoana de langa tine...eu zic ca nu e un motiv asa mare de ingrijoarare mai ales daca esti de ceva timp cu el. poate maine sau peste 2 zile iti vei da seama mai bine daca "se da la alta" sau a fost doar nervos. acum e o perioada de suspans,, in care poti judeca gresit.si lua o decizie incorecta.care va aduce consecintehappy

| Artemis explică:

Ok treaba este ca m-a rugat sa il sun la 4. L-am sunat si a raspuns pe acelasi ton nervos, si mi-a spus ca nu a reusit inca sa termine cu placa video si ca trece pe la mine mai peste o ora happy insa again a inchis telefonul fara nimichappy ma gandesc ca e din cauza nervilor sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E foarte posibil sa fie de la placa video. Noi baietii stim cum e cand se strica ceva si nu putem sa-l reparam ne apuca toate toanele... ieri nu am vorbit 5 ore cu prietena mea ca incercam sa imi repar telefonul.

| Silviu591 a răspuns:

Spune`i si tu prima "te iubesc"

cum spunea si cel de mai sus cu placa video.chiar asa e.ne concentram prea mult la anumite lucruri si fara sa vrem va suparam

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar trebuia sa te duci si sa te convingi singura daca te inseala sau nu. poate e doar o idee ca asa suntem noi fetele daca nu ne spune te iubesc inseamna ca e suparat sau are pe alta.nu stiu ce sa iti zic...arca sa vorbesti mai deschis cu el