Totul a fost o aventura.A vrut doar sex.
Acum, nu stiu daca a tinut sau nu la tine, dar cert e ca a obtinut ce si-a dorit. Inca esti tanra si ai toata viata inainte, iar timpul este si suficient ( dar si necesar) sa-ti gasesti un barbat care te merita.
Fata esti tanara tu ar trebui sa-ti faci un barbat care sa tina la tine sa te iubeasca sa nu va desparta distanta si si nu te supara dar chiar la prima intalnire "sex"? sa fim serios chiar el te foloseste doar pentru asta, si nu se stie ce face el poate are pretena nai de unde sa stii(informati) eu iti zic sa treci peste chiar daca iti place mult de el is multi barbati in lumea asta si poti cunoaste altu care sa nu constea in distanta si sa stii ca si el tine la tine si nu te foloseste ca pe o "jucarie" cel mai bine ii sa cauti unu cu bun simt sa te rasfete sa dea orice pentru tine
P.S: asta-i parerea mea iti urez succes :*
Un cui il scoate pe altul, asa faceam mereu in adolescenta. Dar din momentul in care am intalnit persoana fara care chiar nu puteam respira mergem si peste mindrie numai sa-mi ating scopul. Acum suntem sot si sotie. Bafta.
O solutie de impacare? Never! Nu vezi ca nu-i pasa de tine? Decat sa fi in relatie cu el si sa suferi pe tot parcursul relatiei, mai bine suferi acum cateva luni(sa speram ca mai putin) si gata.Este un mincinos macar putea sa-ti marturiseasca daca a gresit.Cum poti sa ai incredere intr-o asa persoana? Si de ce nu si-a luat ramas bun? De ce te trateaza cu indiferenta? Pentru ca nu-i pasa de tine.Cauta-ti un baiat caruia sa-i pese de tine, si nu te mai arunca nici macar la primele 20 de intalniri la sex pentru ca o sa creada ca esti doar o usuratica.
Buna!
Nu te merita! Tu esti o fata buna si iti doresti o relatie alaturi de un barbat care sa iti ofere siguranta, protectie dar, mai presus de toate, iubire. A fost o greseala sexul la prima intalnire dar s-a intamplat, asta este. Poate ca nu trebuia sa il suni tu atat de des si sa ii dai de inteles din prima clipa ca vrei ca si el sa se implice dar nu te mai gandi la ce a fost. Nu merita sa te impaci cu el. Nu conteaza ca l-ai jignit, nu spun ca asta e frumos dar el te-a jignit mult mai mult prin tot ceea ce a facut, prin comportamentul lui. Incearca sa iti ocupi timpul cu ceva, sa nu te mai gandesti la el, pana intalnesti persoana care sa merite.
Salut,
Incearca sa treci peste deoarece chiar nu te merita, si-a batut joc de tine, s-a culcat cu tine.,. adica asta a vrut si deoarece nu erai din oras te-a manipulat.
Nu merita o recucerire..deoarece tot asa va face... ci lasa-l ca isi merita cuvintele..si cauta un barbat care te merita.
E normal ca ii simti lipsa..ca doar tu ai pus sentimente.iar el din cate spui tu nu... a pus doar alte lucruri.