| keybyeTeQuila a întrebat:

Buna am nevoie de un sfat cunosc un baiat care il plac si cred si ca el ma place el nu rateaza nici o ocazie sa ma atinga sa ma priveasca si se uita cu ochii inlacrimati la mine noi am fost cindva impreuna oare ma vrea inapoi? eu il plac dar el? si cum sa-i zic daca vrea sa o luam de la capat? mesc ofer funda celui ma bun raspuns ciao

Răspuns Câştigător
| h3r a răspuns:

Buna. Daca voi a-ti mai fost impreuna, atunci fa-ti curaj sa-i spui ca vrei inca o sansa.
Din ceea ce ne spui tu noua, ne dam seama ca baiatul te place si te vrea inapoi. Incearca o discutie cu el, adu-i aminte de voi si de cum era atunci cand erati intr-o relatie. Ii spui frumos ca tu inca il placi, iar gesturiile lui te-au impins spre o speranta cum ca, voi ve-ti fi iar impreuna! Spune-i ca mai tii la el, iar el daca are aceleasi sentimente pentru tine te va accepta inapoi. Fi sincera cu el si ia-l cu frumosul, ai rabdare daca vezi ca e retras prima data. Mult succes si iti tinem pumnii!

3 răspunsuri:
| raducanumihaela a răspuns:

Stiu ca nu e raspunsul pe care il asteptai dar. ar trebui sa vorbiti, poate o sa fiti din nou impreuna.

| MeElla a răspuns:

Situatia e intr-un fel dificila... poti sami spui cauza despartirii voastre. daca nu te deranjeaza sami spui))

| keybyeTeQuila explică (pentru MeElla):

Cauza despartirii nu a fost una clara doar parintii mei nu au mai fost de acord si am terminato cu un sarut adica nu a fost o despartire doar ca nu mai vorbim unul cu altul ne privim si el ma atinge si plinge cind ma priveste