Buna. Daca voi a-ti mai fost impreuna, atunci fa-ti curaj sa-i spui ca vrei inca o sansa.
Din ceea ce ne spui tu noua, ne dam seama ca baiatul te place si te vrea inapoi. Incearca o discutie cu el, adu-i aminte de voi si de cum era atunci cand erati intr-o relatie. Ii spui frumos ca tu inca il placi, iar gesturiile lui te-au impins spre o speranta cum ca, voi ve-ti fi iar impreuna! Spune-i ca mai tii la el, iar el daca are aceleasi sentimente pentru tine te va accepta inapoi. Fi sincera cu el si ia-l cu frumosul, ai rabdare daca vezi ca e retras prima data. Mult succes si iti tinem pumnii!
Stiu ca nu e raspunsul pe care il asteptai dar. ar trebui sa vorbiti, poate o sa fiti din nou impreuna.
Situatia e intr-un fel dificila... poti sami spui cauza despartirii voastre. daca nu te deranjeaza sami spui))
Cauza despartirii nu a fost una clara doar parintii mei nu au mai fost de acord si am terminato cu un sarut adica nu a fost o despartire doar ca nu mai vorbim unul cu altul ne privim si el ma atinge si plinge cind ma priveste
beausingurlamasamea întreabă: