Raspunsul la intrebarea ta doar tu singura ti-l poti da nu noi.Adica la urma urmei e vorba de tine nu de altcineva. Daca tu crezi ca ai putea sa fi cu el atunci de ce nu, du-te si intalneste-te cu el, vezi daca se poate sa faci sa mearga. Dar din cate am inteles, el te-a lasat pentru o fata? Pai atunci. inseamna ca, clar nu te-a iubit.Si acum te cauta pentru ca s-a despartit de aia? Pai inseamna ca se plictiseste. Sfatul meu e sa faci cum crezi tu ca e mai bine si cum simti tu. Dar gandeste-te daca merita, daca se merita.Bafta!
Ce-ai putea face, decat sa mai respiri uneori, in timp ce scrii, atunci cand ar trebui puse, o virgula, un punct, o cratima... etc.
Si-apoi, chiar nu stiu cat tii cont de parerea noastra, probabil vrei doar sa te incurajam, sa te vezi cu el.
Fa exact ce-ti spune sufletelul ca trebuie sa faci!
Fa ce-ti dicteaza inima. Daca simti ca-l iubesti nu mai sta pe ganduri. Daca vrea si el impacati-va.Este pacat sa-l pierzi si el sa te piarda din cauza unui moment de orgoliu. Daca nu vrei nu te impaca cu el, de-asemenea este pacat sa te implici intr-o relatie pe care n-o vrei, pentru ca ulterior sa fii nevoita sa te desparti de el.Gandeste-te bine, sa nu pierzi aceasta sansa daca simti ca-l iubesti.Succes!
Daca te-a parasit prima oara o sa te paraseasca si a 2 a oara.la 15 ani trebuie sa faci liceul sa iti vezi de carte si de viitorul tau. lasa baietii pentru mai tirziu. macar pina la 18 ani. nu mai sta cu gindu la baitii. plimba-te cu prietenele; gateste; citeste. lasa baietiii. te pot pacali. pentru iubire trebuie sa ai 20 de ani.sa fii mai mare
Eu zic ca nu are rost, daca te iubea asa cum spunea el, nu te lasa pentru aia. Nu se merita, lasa'l in pace ca mai gasesti u alti baieti.
Cum au spus si cei de jos. fa ce simti tu... dar pana la urma nu strica sa incerci.incercarea moarte n-are