| AdinaCrissa a întrebat:

Am nevoie de un sfat! Dau fundalove struck
Ce cadou i-as putea lua de carciun unui prieten? (are 18 ani)
Funda!love struckAm nevoie de cat mai multe pareri!

5 răspunsuri:
| Biuka a răspuns:

O sapca de Mos Craciun de-aia alb cu rosu love struck
Un fular cu echipalui preferata de fotbal
Un glob cu zapada(de-ala mic)
CEva de plus.etc.
Bia

| asy a răspuns:

Pay poti sa ai iei o caciula de craciun,, un bibelou,, o bratara,, un joc,, sau poti sa al intrebi :Auzi da tu ce te-ai dori asa de craciun si tu sa ai ieihappy

Sper ca teau folosit ideile daca da Funda:X plzbatting eyelashes

| JhoNutz a răspuns:

Buna AdynaAda12.As vrea sa ti spun ca visul oricarui baiat este ca sa aiba de sarbatorile de iarna o bricheta zippo. Este visul umed al oricarui baiat.Asta daca fumeaza. Daca nu, poti oricand sa te gandesti la faptul ca unii copii din Asia Centrala si de Est nu au ce manaca cu ocazia sarbatorilor specifice iernii, iar tu te gandesti cam ce i ar place prietenului tau? Trebuie sa privesti din ansamblu peisajul.Toti formam o familie.Chiar si lesbienele sadomasochiste sunt in aceasta familie. O zi buna si sarbatori fericite!

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

O carte despre maniere, sau una despre sex, impreuna cu o sticla de vin rosu, si o ciocolata! Sa-ti traiasca!

| Florinda a răspuns:

O care kama sutra niste lumanari in in coltiii patului si niste petale de trandafiri pe pat acest cadou e cel mai potrivit cred eu si veti aveo o noapte...bine nu idicat pentru carciun daar merita incercat.