| Nadia20 a întrebat:

Am nevoie de un sfat din partea voastră deoarece sunt stresată din cauză că am făcut o gafă. Mai exact, în urmă cu 3 seri, am fost la o petrecere studențească iar acolo am cunoscut un băiat, tot student dar de la o altă universitate cu care am dansat un timp iar spre final, pe la 3 dimineața când s-a terminat festivitatea, ne-am sărutat și mi-a spus că mă duce el acasă cu mașina iar eu i-am zis că nu aș vrea deoarece sunt deja într-o relație cu un băiat de 3 ani de zile dar el a insistat plus că afară ploua așa că am acceptat să mă aducă el cu mașina lui. Doar că, pe drum mi-a spus că s-a simțit foarte bine în compania mea și la fel și eu i-am zis, și am început să ne sărutăm iar până când el a oprit mașina pe o străduță retrasă unde am început să ne sărutăm și să ne dezbrăcăm iar eu i-am zis că am o relație și am insistat să ne oprim dar m-a excitat, mai ales că el este un tip foarte atrăgător și am cedat, plus că eram puțin beată și supărată pe partenerul meu pentru că, în urmă cu 5 zile ne-am certat și de atunci nu ne-am mai vorbit, așa că am simțit nevoia să mă deconectez puțin și am făcut sex cu acest băiat. A fost foarte plăcut, ba chiar pot să spun că eu nu m-am simțit nicio dată atât de bine cu iubitul meu cum m-am simțit cu acest băiat, mai ales că și situația în sine mi s-a părut inedită deoarece nu mai făcusem sex într-o mașină nici o dată și da, a fost o experiență plăcută, nu pot să zic că nu... Doar că acum, mă simt aiurea pentru că l-am înșelat pe el mai ales că știu că el nu m-a înșelat nicio dată și nu ar face-o iar acum nu știu ce să fac, mai ales că am aflat că acest tip cu care am făcut sex în mașină se cunoaște cu iubitul meu și mi-e oarecum teamă ca nu cumva să-i spună și de aceea am îmceput să devin din ce în ce mai deprimată. Ce mă sfătuiți să fac? Fetelor, probabil și voi ați făcut asta o dată și de aceea vă cer sfatul: Ce ați făcut? I-ați mai spus? Dacă ați fi în situația mea, i-ați mărturisi asta iubitului vostru sau ați lua-o doar ca pe-o aventură de-o noapte și ați uita totul?

13 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns:

Noi nu suntem c*rve ca tine.
Chiar nu meriti pic de respect.

| Necunoscut112 a răspuns:

Dragule, ştim cu toţii ce încerci tu să scoţi în evidenţă cu poveştile astea... Vezi-ţi mai bine de viaţa da de puţoi plictisit şi plictisitor. Aah... Si vezi că ai uitat să o bagi p-aia cu penisul mare si penetratul adânc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Misto poveste. Dar m-am saturat de cate ori am citit-o in ultima luna sa fiu sincer. Vad ca e si cont nou. Chiar nu te-ai plictisit? Vad ca acum mai nou faci mici schimbari dar sincer, cauta ceva nou. E plictisitor deja.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te desparti de el.

| Eduard196 a răspuns:

Linisteste-te! Oricum nu o sa aiba el curaj sa spuna ca a facut asta cu tine avand in vedere ca se cunosc

| Andwta a răspuns:

Nu il mai meriti. Cum ai cedat atunci cedezi si alta data. Ii spui doar ca nu il mai iubesti si termini relatia si te vezi cu celalalt.

Răspuns utilizator avertizat
| Helpme99 a răspuns:

Ai facut si tu sex odata cu un alt baiat si gata. Hai sa stie tot TPU.ul laughing