Nu are rost o relatie la distanta, pacat ca te-ai lasat tu dusa de val (intr-un fel si tu ai vrut).
Nu e vorba doar de distanta, pentru ca el a spus sa merg cateva zile la el in Bucuresti si el va veni pe aici atunci cand are liber la lucru e vorba ca nu stiu ce simte el si de fiecare data cand incerc sa il intreb am senzatia ca bate in retragere si ocoleste sa raspuna, o singura data cand vorbeam la telefon l-am intrebat cat de mult iti pasa, el a intrebare de ce? si eu i-am zid de mine la care el a zis mult, inca o data ma intrebase de ce sunt suparata si i-am zis ca sunt suparata pentru ca incep sa tin prea mult la el si el a zis pai asta e motiv de bucurie nu de suparare
Eu nu stiu ce sa zic. Avand in vedere ca familia lui nu vrea sa va intalniti si ca e o distanta foarte mare intre voi 2 eu zic ca nu merge dar aici intervine o problema ...bine eu nu stiu ce comportament are acel baiat dar el din invidie s-ar putea sa spuna prietenilor si familiei tale de scenele fierbinti cand voi v-ati dezbracat.Bine asta depinde de comportamentul lui si sa revin la ideea principala nu prea conteaza distanta daca va iubiti si nu sunteti reci si de la distanta asta inseamna ca merita sa fii cu el indiferent de consecinte.
Stiu ca nu ar spune din invidie nimic din ceea ce s-a intamplat intre noi, si problema e ca nu stiu ce simte el daca vrea la fel de mult ca si mine sa incercam sa construim o relatie sau nu, acum 5 min doar ce vorbeam cu el ca voiam sa merg la Bucuresti 3 zile la el dar problema e ca el e la munca pe tura si cand iese din tura trebuie sa ramana la antrenamente asa ca a spus ca daca vin vin degeaba ca el e la lucru si in afara de ocazia pe care o aveam acum de a merge ( am gasit si bilet si plecarii si costuri doar aveam nevoie ca el sa imi spuna ca e liber si ca pot merge ( pentru ca eu trebuia sa merg cu trenul) ) nu stiu cand voi mai avea ocazia sa pot merge pentru ca el nu poate veni aici fiind la munca in fiecare zii. Ma intristeaza gandul ca s-ar putea sa ne racim pana sa apucam sa ne vedem