| Anonimawsj07 a întrebat:

Buna! Am nevoie de un sfat. Ideea e ca sunt de ceva timp cu un baiat și la început chiar era cum trebuie, de treaba, se comporta frumos, toate alea. Iar de vreo 2 săptămâni a început sa se îndepărteze (din punctul meu de vedere), se comporta ciudat, este foarte sec și parca nu are chef de mine deloc. Înțeleg, poate mai are probleme pe acasa sau ceva, fiecare are problemele lui, dar cred ca ar trebui sa își facă timp si pentru mine. Eu îi zisesem ca nu cred ca mai are rost sa continuam dacă se comporta așa cu mine, pentru ca nu pot sa stau sa facă el ce vrea cu mine. Și ce mi se pare și mai ciudat, este faptul ca atunci când l-am întrebat dacă chiar mai vrea sa fim împreuna mi-a zis ca da. Și l-am întrebat de mai multe ori in zile diferite. Și mereu primeam același răspuns,, Daa". Nu stiu ce sa fac

3 răspunsuri:
| Emma30555 a răspuns:

Nu i mai da nici tu atenție și vezi ce se întâmplă. Dacă simte ca te pierde va acționa cumva, măcar sa ți dea de înțeles ca se gândește la tine, dacă nu face nimic înseamnă că nu ești o prioritate.

| Violleta2022 a răspuns:

Discuta cu el, fiindca numai asa poti sa afli ce-l framanta sau il indeparteaza de tine.
Comunicarea este intotdeauna Solutia!

| Paracetamol0lol a răspuns:

Te înșeală băi fato, cum nu ți ai dat seama? thinking