| Zarzarica171999 a întrebat:

Bună, am nevoie de un sfat. În urma cu aproximativ doi ani am cunoscut un baiat pe Facebook. Eu eram întro alta relație și i-am spus chestia asta, în fine. Anul trecut prin mai mi-a dat mesaj pe Instagram și mi-a spus ca îi spune ceva numele meu eu încă eram întro relație cu iubitul de atunci dar nu mai mergea. Am tot vorbit, m-am despărțit de fostul, ne-am întâlnit și surprinzător s-a îndrăgostit de mine... Eu nu mă așteptam ca de la prima întâlnire sa îmi spună asta. În urma cu o săptămână mi-a dat mesaj și mi-a spus ca nu se lasă pana ce nu voi fi iubita lui.Iar după 2 zile și-a pus pe Facebook ca e întro relație. Cum vine asta?
Țin sa menționez ca eu am 19 ani si el 26, nu am vrut sa fiu cu el din cauza ca la ce spune lumea ca el sta foarte bine din punct de vedere financiar, în fine. Cu tipa de acum cu care e întro relație are 16 ani, diferența de 10 ani credeți ca o sa-i tina? Mi-a spus o data ca el nu a mai avut relație stabila de 2 ani aproape 3 adică totuși e minora, dar îmi spunea ca îi place de mine. În caz de se despart merita sa-i dau o șansă? Voi ce spuneți? Scuzați categoria și menționez ca tipa respectiva pur și simplu i-a dat o cerere de prietenie pe Facebook si au vorbit o zi și gata s-au pus într-o relație.

4 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Din cate se pare, individul urmareste cu totul altceva, cautand si incercand sa intretina retatii cu fetiscane mai mult sau mai putin minore. thinking

| Zarzarica171999 explică (pentru corbulalbrosu):

Și mie mi-a spus aceeași chestie, dacă poate sa mă atingă, sa mă pupe, în fine a știut el ca eu îi dau "țeapă " și nu m-am mai întâlnit cu el. laughing și de așteptat nu prea as zice ca o așteaptă pe acea "domnişorică"
Nu știu ce urmărește el, dar mie mi se pare 10 ani o diferență enorm de mare.

| Andreeush a răspuns:

Eu aș zice să nu îți pierzi timpul așteptând să încheie relația cu acea fată.
Lasă-l, băieți mai sunt.

| Zarzarica171999 explică (pentru Andreeush):

Nu aștept asta sa încheie relația cu acea fata. Mi a inspirat încredere la un moment, știe cam tot ce s-a întâmplat intre mine și fostul.dar interesant e ca s-a pus într o relație cu acea fata și e minora pe deasupra. gen pe un site Tellonym i-a scris cineva ca el nu se mulțumește cu una. Și acea fata a picat în "plasa " lui, și banii ăstia iși au rolulwinking laughing))