Asta nu este o poveste de dragoste, este o mare prostie! Vezi dacă nu ai ascultat de părinţii tăi? Ei mereu ţi-au dorit binele, nu răul! Te-a luat de la început drept o fraieră, te bătea pentru că de la început te-a văzut drept o răsfăţată cu bani şi o naivă. Tot se numeşte curvit, chiar dacă a fost primul tău bărbat cu care ai făcut sex. Căsătoria înseamnă începerea vieţii sexuale, iar cei care întreţin relaţii sexuale înafara căsătoriei curvesc. Cei sau cele care întreţin relaţii sexuale cu alte persoane, nu cu soţul sau soţia, fac păcatul adulterului, adică preacurvesc. Ţi-ai bătut joc de trupul tău şi de Dumnezeu. Dacă tot te lauzi că eşti dintr-o familie bogată, de ce ai avut bani de avort, dar nu ai avut bani să îţi creşti propriul copil? Dumnezeu te-a pedepsit pentru aceste păcate!
Nu ma laud.Am prezentat situatia din toate punctele de vedere.La inceput am vrut sa-l pastrez, dar mama m-a convins sa nu o fac.Pana la urma am o scoala de terminat.Din greseli se invata, eu am cerut un sfat, de judecat are cine sa ma judece.
Multumesc tuturor pentru raspunsuri.Pentru inceput il voi trata cu indiferenta si pasivitate, sa vedem, poate i se ia lui de mine. Daca este nevoie iau legatura si cu ex-sotia lui, sa cer detalii! va pup!
Nu v-a folosi acel film, pentru ca s-ar incrimina singur.Reia mai bine relatia cu parintii si trece totul la capitolul,, lectii de viata,,.
Povestea ta e chiar tristă,dar uite unde ajungi din cauza iubirii obsesive. Dragostea asta te-a orbit,şi n-ai mai judecat ce faci,iar după ţi-a părut rău.
Ce-ar fi să nu te mai laşi prostită din cauza filmuleţului? Şi chiar de-ar fi să-l arate pârinţilor tăi,chiar dacă te vor bate,sau te vor certa,sau alte lucruri,măcar ştii că te-ai despărţit de el,şi gata!
Sau ar mai fi o obţiune: încearcă să devii distantă de el,astfel probabil nu va mai fi interesantă de tine.
Dar mai important este,să nu te mai laşi prostită,adică dacă vă certaţi iar el vine la tine cu texte gen: "hai iartă-mă,ştii că te iubesc,n-o să mai fac",nu-l mai ierta! TUprin mila asta îi demonstrezi că eşti proastă,şi poate face orice din tine,că doar na,îl vei ierta!
În tot cazul,în poveastea asta şi tu ai o parte din vină,deoarece i-ai permis prea multe iubitului tău,dar nu uita că din greşeli se învaţă.
Asta e, ai fost îndrăgostită, n-ai ştiut ce faci, şi nici ce va fi mai târziu.
Mult noroc, să treci cu bine peste asta!
Este aproape un caz penal!
ai mare grija la urmatorul pas, mingea este in terenul tau si iti recomand cu cea mai mare seriozitate sa fii unita 100% cu parintii tai pana cand individul dispare din viata ta de buna voie sau constrans cat si dupa aia.
Unu la mana, ai grija sa nu iti moara tatal, vorbeste zilnic cu el pentru ca esti fata lui pana intra in mormant indiferent de cate ori ii greseti!
Mama ta a trecut prin viata si ea, roag-o sa ia legatura cu familia lui si a fostei sotii ca sa afle mai multe despre personalitatea lui.
Din ce descrii tu aici, omul este un posibil bolnav psihic in libertate si ori este diagnosticat ori face nazi-revenge cand o sa fie incoltit!
Daca as fi in locul tau as vorbi in continuare cu el doar pe speaker cu martor si inregistrare. Altfel s-ar putea sa ai sechele viitoare.
Roaga-te la Dumnezeu sa iti dea calm si putere de concentrare.
Si eu care credeam ca la mine e situatia grava. Ai o poveste de iubire destul de trista.Si partea cu santajul din pacate se poate rezolva decat cu politia, esti minora si el nu are dreptul sa faca asa ceva.Un barbat care se respecta nu da intr-o femeie si in nici un caz nu o santajeaza.Relatia ta este foarte grea, mai ales ca iti face foarte mult rau. Cel mai bine e sa anunti la politie si asa se va termina totul. Si incearca sa ii explici ca daca te iubeste nu face lucrul asta. Acela care te santajeaza numai e barbat. Sper sa rezolvi totul curand si sa iti incepi o noua viata si sa fi cu capul pe umeri, crede-ma si eu am fost asa. Asta este invatam din greseli.Bafta!
Curiozitațibărbați întreabă: