Buna.Te implor din suflet treci pe la scoala fetito! Nu stiu cati ani ai ce-i drept nici nu ma intereseaza dar nu ai nici conostintele minime de limba romana! Cand am citit toata povestea asta a ta m-au apucat dracii.sincer.Inca odata te rog scrie mai corect ca nu am priceput nimic!
FunnyMoment
Am fost si eu aproximatv in situatia ta, drept ca nu exluzind pariul...si eu m-am intilnit 2 luni apoi 2 luni n-am comunicat doar pe net ne intrebam ce faci cum la tine si atit. apoi iarasi ne-am impacat, am fost impreuna timp de 2 luni si apoi iarasi ne-am despartit asa a continuat de 3 ori (despartire, impacare, despartire)la moment eu am fost cea care am pus punct relatiei pentru ca asa nu poate continua.si eu il iubeam foarte mult dar am intilnit un baiat cu mult mai bun ca el care e gata sa faca orice pentru mine doar ca sa fiu cu el.eu ti-as sfatui sa te clarifici in sentimentele tale dar sa-i dai papucii.tu daca totusi ai ertat ceea ce a facut el esti o fata care intr-adevar merita ceva mai mult, meriti sa fii respectata si iubita dar nu sa fie puse pariuri pe seama ta, gandeste-te bine la acest fapt.eu cred ca e mai bine sa-l dai uitatii asa cum am facut eu, e greu stiu te inteleg dar nu merita.si mie imi zicea ca ma iubeste eseam cu prietenele mele si pina la urma se intilneste cu o prietena de a mea.nu stiu, dar te-as sfatui sa nu fii cu el, daca v-ati despartit si 5 luni n-ati comunicat intesn, despartirea va veni iarasi.fii atenta cu astfel de baieti care pentru pariu ar fi gata sa fie cu tine, si nu m-as mira ca acum urmareste acelasi scop.fii prudenta.bafta,succese.asculta de raspunsurile noastre dar fa ceea ce-ti spune inima.
Cand o sa inteleg ce ai scris atunci poate poate
Dar pana atunci mai mergi si tu pe la orele de romana
Si fa un mititel rezumat
Ar fii mai bine:
Wtf. o.O Ce-ai scris fata aici ca nu inteleg nimic ) Incearca sa faci un mic rezumat si cu inteles nu asa poate atunci o sa primesti un raspuns, la ce ai scris aici nu cred...
linarkfts întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: