| Cineva7890 a întrebat:

Buna, am nevoie de un sfat. Mi-a venit menstruația pe 18 februarie totul ok. Aseară, pe 28 februarie am făcut primul număr neprotejat, a scos o la timp și au mai durat câteva secunde până ce și a dat drumul, după al doilea număr am făcut cu prezervativ. Îmi e puțin cam frica...ce părere aveți?

Răspuns Câştigător
| Adry05 a răspuns:

Eu zic ca e ok, maxim de ingrijorat ar fi acel lichid de preejaculare, dar si cu acela sunt sanse foarte mici să ramai. eu zic să stai linistită

| Cineva7890 explică (pentru Adry05):

Vai, mulțumesc mult! Acel test de ovulație m-a cam speriat... Sper sa fie totul okhappy

8 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Dacă nu a ejaculat în tine nu este posibil sa fi ramas gravida.

| Cineva7890 explică (pentru Emilian65):

Chiar daca eram in perioada fertila? Cel puțin așa cred... Pe mine au început astăzi sa mă ia durerile de ovulație și contactul neprotejat l am avut pe 28 la 10 zile după menstruație...deci nu știu.

| annonimaaaa555 a răspuns:

Sunt sanse de sarcină dacă el a mai ejaculat înainte de primul act și nu a urinat fiindcă atunci: mereu iese un lichid preejaculator (nu simte când iese) care poate conține spermatozoizi. Deci sanse is
Mai mici dar sunt. Nu mai riscați. Mai bine folosiți prezervativele de la durex feel thin roșii. Is subțiri deci nu iau din placere si protejează

| Cineva7890 explică (pentru annonimaaaa555):

Nu a ejaculat deloc în acea zi. Al doilea număr a fost doar cu prezervativ și am verificat prezervativul și nu era rupt sau ceva...

| annonimaaaa555 a răspuns (pentru Cineva7890):

Sunt sanse foarte mici. Mereu cand exista un act sexual neprotejat sunt șanse de sarcina. Altădată folosiți mereu. Nu merita câteva minute și după vine sarcina...

| Cineva7890 explică (pentru annonimaaaa555):

Precizez că am făcut un test de ovulație astăzi și au ieșit 2 linii roșii. Sunt puțin stresată... Sper sa fie ok, am sa fac un test de sarcina peste 10 zile. Dvs ce părere aveți?

| annonimaaaa555 a răspuns (pentru Cineva7890):

Testul se face la minim 20 de zile... având în vedere că ești și pe ovulație...acum depinde doar de noroc. Asa sunt sanse mai mari de sarcina