Si el si prietena ta sunt niste tradatori eu unu nu as vrea sa am asemenea personaje in viata mea, uita-l si asta e numai pune botul asa usor la toate
Obligatoriu iti faci alta prietena. Asta de care vorbesti NU iti e prietena.
Cat despre el...te-a folosit ca sa o faca pe ea geloasa. Deci e un om de nimic. Nu merita nici macar "buna ziua".
Intrerupe orice relatie cu amandoi si evita sa stai in aceleasi locatii ca si ei.
Ai picat la mijloc in jocul lor, probabil s-au si amuzat pe seama ta si a naivitatii tale.
Da-i in saracie pe amandoi! Sunt oameni de nimic, nu merita nici sa te mai uiti la ei. Cauta sa iti faci alti prieteni si ocupa-ti timpul cu un hobby. Si invata sa nu mai ai incredere absoluta in oameni!
Pune pe cineva sa-i bata bine de tot ca sa se invete minte sau ignora-i cu aroganta.
Daca cei doi ti-au facut asta sunt niste oameni fara inima. Stiu ca e greu sa il uiti, dar vei reusi. Incearca sa cunosti pe altcineva cu care sa te simti bine si sa nu te mai gandesti la el.
Inca un lucru ciudat: Ieri am iesit afara cu ei 2 si cu niste baieti. Ei 2 stateau pe banca si eu stateam langa acel baiat pentru ca nu aveam alt undeva. Mi-a dat mai multe palme la fund.baietii cu care mai eram au luat-o in brate pe prietena mea si mergeau in alta parte iar prietenul ei zicea ca isi gaseste atla. Iar la plecare acel baiat cu care e prietena mea, m-a prins de nas
beausingurlamasamea întreabă: