Dragostea este uneori un joc, in care unul dintre iubiti, la un moment dat, fuge si se ascunde, iar celalalt il cauta, iar cind il gaseste se bucura din nou impreuna. Aceasta este ceea ce ar trebui si tu sa faci, sa te "ascunzi". Cum o poti face? Daca esti mamoasa, mai sufletista, incearca sa nu te areti cum esti, sa pari a fi si tu rece. Daca nu poti, daca ti-e greu, atunci ar trebui sa te gindesti serios la relatia voastra, caci ori va trebui tu sa te adaptezi, ori el sa te iubeasca asa cum esti. Si inca un sfat: nu incerca sa fi altcineva. Fii tu insati, altfel vei strica totul. Daca e asa de frumos precum spui, ca a invatat sa te iubeasca, te va intelege, si va invata si in continuare, iar tu vei invata la fel. Totul in dragoste tine de acest a "invata", a cauta sa te faci placut celui iubit. Eu cu sotia mea sunt la fel, ea e mai "rece" uneori, dar m-am obisnuit, am invatat sa o iubesc asa cum este si mergem inainte. Si mergem frumos.
Nu mi se pare normal ce incearca el sa faca: sa te schimbe si sa iti inhibi dragostea pentru el! D-aia ai o relatie, ca sa iubesti.
Daca a trecut prin multe in viata asta nu inseamna ca trebuie sa fie mort sufleteste; cred ca la el e problema ca prin dragostea ta constanta ii aduci aminte de alte vremuri, in care isi dorea astea!
Faptul ca te vrea mai rece nu mi se pare de asemenea corect, caci daca te-ar iubi te-ar iubi asa cum esti tu, deci cred ca el doar te place si asta nu e bine pentru tine si sufletul tau.Numai o persoana care nu iubeste nu poate suferii dragalaseniile partenerului!
Eu zic sa-ti re3vizuiesti prioritatile si oricat de greu ti-ar fi incearca sa te detasezi de persoana lui, oricat de deosebit ar fi el!
Uite putin. el vrea ca tu sa faci totul.numai tu.cred ca la un punct ajungi sa te plictisesti tare de el.si sa te enervezi ca numai tu incerci in relatia asta.paraseste-l.sau macar spune-i lui sa mai incerce si el.
Eu zic sa ramai asa cum esti.
Probabil el se simte aiurea ca esti ca un inger pentru el daca faci atatea lucruri bune.
Se mai poate simti asa deoarece tu esti prea buna cu el si el nu a avut ocazii sa iti arate ca poate face si el lucruri atat de bune pentru tine, asa ca incearca sa te schimbe putin ca sa fiti egali .
Ramai asa ca e bine si nu are rost sa fi mai dura doar pentru a fi egali.
Lasa-l ca poate incearca sa fie si el la fel ca tine.
Deci NU te schimba
Sper ca te-am ajutat