| BeLLLLLa a întrebat:

Buna!
am nevoie de un sfat pentru o prietena are 14 ani si doreste sa isi ia anti-conceptionale dar nu este sigura daca poate lua ajutati-ma feteloor :X:X (doreste pentru sex laughing evident) fara glume pupiki

Răspuns Câştigător
| ancaanca a răspuns:

Scumpo, cel mai bine ar fi sa nu ia anticonceptionale daca doreste sa faca copii. cel mai bine ar fi sa consulte un ginecolog. nu sunt recomandate anticonceptionalele la varsta asta. funda?

10 răspunsuri:
| BeLLLLLa explică:

Fata sadhna nu sunt pentru mine eu sunt mai mare ca ea da nu ie treaba ta nu mai trebuia sa raspunzi la intrebare mai ales ca am zis fara mistocariii of of :tongue

| BeLLLLLa explică:

Ms mult ancaaa

| BeLLLLLa explică:

Bai asta ai grija cum vorbesti u draq
x(x( daca era vorba de mine sa ma *** eu nu imi era greu sa spun de parca asi fi fost singura doar ca amika mea n-are cont pe acest site si m-a rugat pe mine sa intreb asa ca jet si nu mai comenta la intrebarea mea ca te ia mama draq laba moarta

| BeLLLLLa explică:

Okee emi mersi mult

| danielacs a răspuns:

Pai trebuie sa mearga la control la ginecolog! Nu este deloc indicat sa le ia dupa capul ei ca poate sa i se faca rau, sa se ingrase etc. si mai spune-i ca unele anticonceptionale iti cam taie pofta de sex happy

| daddu a răspuns:

Hai ma nu mai fiti asa detreaba.FA, nu cred ca e vb de prietena ta, ci de tine, si daca tu sau ea, la 14 ani va gandinti sa luati anticonceptionale ( PENTRU SEX ) cum zici tu,sunteti decat niste curve, nu am mentalitate de comunist, nu vreau sa fie fetele virgine pana se casatoresc ( desii ar fi tare) dar la 14 ani cu siguranta nu vrei sa iei anticonceptionale daca nu esti parasuta.PS : sigur tu/prietena ta, nu ati inceput numai acum cu SEXUL.

| TrollHeart a răspuns:

Cand il cum[para sa spuna ca e pentru mama sau tata-l ei! funda? big grin

| DomnisoaraLove a răspuns:

Cred ca despre tine e vorba nu ne-ai cere tu parerea doar pentru o prietena mai bine spune adevarul ca-ti creste nasul si daca tu esti tipa de 14 ani si vrei sa faci ceea ce ai scris in intrebare esti o... vai de capu tau pune mana pe carte lasa "sexul":p

| alexandra05 a răspuns:

La ce intrebare ai pus nici nu ma mir ca is atatia "mistocari", daca nu vrei sa-ti raspunda atunci pentru ce ai mai intrebat? Fata pune mana pe carte daca la 16 nu vrei sa ai deja copil!

| emy25 a răspuns:

Ei de ce judecati omul asa? daca si-a inceput viata sexuala nu se poate tine de invatat? nu are rost sa ia anticonceptionale pentru ca e prea micuta si sunt multe riscuri la anii astia, dar sa mearga la un ginecolog si ii explica mai bine care e treaba. te pup