- Dacă te iubeşte cu adevărat te va înţelege indiferent de problemă. Părerea mea este că ar trebui să discuţi cu el, despre ce vrei tu, iar el dacă te iubeşte îţi va acorda timp, înţelegere şi aşa mai departe.
Numai bine.
Pe planeta Pământ mai sunt și alți băieți diferiți de ăsta!
Cu orișice risc, îl trimiți să facă sex cu alta!
Totuși trebuie să citești din cărți de sexologie ( & de pe net ) și despre metodele de evitare a unei sarcini nedorite, că trebuie să le cunoști teoretic, că sunt mai multe.
Din cărți de dermato-venerologie ( & de pe net ) să citești despre bolile cu transmitere sexuală, că trebuie să știi și despre astea.
Chestia este că nu el rămâne gravidă ci tu!
Nu te putem ajuta noi, tu trebuie sa vorbesti cu el si sa-i spui asta, doar e prietenul tau nu? Vorbiti deschis.
Sincer eu zic ca tipul nu o sa termine pana o sa faceti sex sau pana tu te saturi si o sa te desparti de el. Eu zic ca sex-ul e doar o chestie care o faci si ai terminat si daca nu ti-o placut nu o mai faci numa trebuie sa te si protejezi. Bafta.
Buna,cand ii spui fii hotarate si pari stapana pe situatie,nu o zii cu teama/rusine. daca iti e cu adevarat prieten te va intelege,daca nu sa stii ca vrea numai sex si daca va fi asta, eu zic sai dai papucii, nu merita sa stai cu astfel de oameni.papa!
Acum dpd si cati ani ai si d cat timp sunteti impreuna.pasul asta trebuie sa il faci cand esti pregatita. daca nu intelege inseamna ca nu te iubeste cu adevarat, si nu e dispus sa te astepte.parerea mea e sa nu faci pasul asta constransa de el,, ci doar cand simti tu ca esti cu adevarat pregatita. bafta! pupici
Multumesc pentru sfaturi. Suntem mai mult decat deschisi unul fata de celalalt. El spune ca i-a fost foarte greu sa se "pastreze" pentru mine si cu toate astea vrea ca eu sa fiu prima persoana cu care o va face, datorita sentimentelor ce ne leaga.