| Denisell a întrebat:

am nevoie de un sfat sincer! M-am indragostit de un tip mai mare care are o prietena de varsta cu mine respectiv 18 ani. El i-a spus unei prietene ca sunt draguta si a inceput sa apara pe unde sunt si eu, dar nimic mai mult! Cum pot sa-l fac sa ma placa tinand cont ca nu pot sa dau de el decat prin intermediul unui prieten comun? Am vorbit, da doar lucruri generale care pot sa le vorbesc cu oricine.Nu am avut un moment de apropiere, sa ne cunoastem mai bine sau ceva, si imi doresc tare mult. Mi se spune sa lupt sau sa o las balta si nu stiu ce sa fac.

5 răspunsuri:
| nana a răspuns:

Salut Denisell.Se spune sä-ti urmezi instinctul Se mai spune nu forta nota destinului.Se mai spune ca nu este sanatos pentru o fata sa ceara prietenia unui baiat pentru ca nu v-a rezista legatura din lipsa de incredere pentru fata. Dar eu iti spun sa lasi lucrurile sa decurga singure. Nu esti remarcata de el, nu-i bai, esti tanara, ai viata infata si baieti multi in urma ta. Unul dintre ei te v-a prinde din urma. Nu este bine sa ravnesti la bunul altuia, ca iti v-a venii si tie randul sa ravneasca altul la al tau. Sa fii iubita si fericita. Pup.
nana

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu spun sa lupti nu te lasa balta!

| angelwithoutwingstofly a răspuns:

Mai bine ai lasa-o balta! parerea mea...acum tu faci ce vreiwinking

| foxi a răspuns:

E frumos sa ii sufli prietenul..., prietenei tale? Eu zic sa renunti!

| Razvan a răspuns:

Tinand cont ca are prietena pe fruntea lui, scrie interzis
Doamnelor, baietii sunt cata frunza si iarba.De ce sa va tiganti pentru un posesor de penis?