| bybry a întrebat:

Am nevoie de un sfat. Sunt cu prietenul meu de 7luni. I-l iubesc dar e atat de exagerat si de gelos incat imi vine sa innebunesti. Am fost la nunta verisorei mele si la plecare am pupat miri ceea ce mi se pare normal iar ac numai asta imi striga. Nu am voie sa salut nici un baiat cand merg pe strada trebuie sa merg cu capul in jos altfel ne certam ca zice ca ma uit dupa altii. Cand nrne certam devine violent si ma jigneşte.azi m-am despartit de el si a inceput sa ma ameninte si sa mi spuna ca nu i-l iubesc nu vreau sa i-l pierd dar daca nu SRI-ului schimba nu mai pot continua. Cum sa fac sa inteleg ca doar pe el i-l iubesc e o poveste lunga dar n-am cui sa i-o spun nu mai amici o prieten! Mulţumesc.

Răspuns Câştigător
| Sanusperiniciodatalamaibine a răspuns:

Presupun ca nu e prima data cand te jigneste si se comporta urat cu tine. Prima ta greseala a fost ca ai acceptat toate astea. O relatie in care unul din parteneri este exagerat de gelos, clar nu tine mult. Ce ar trebui sa stie iubitul tau e ca ce-i prea mult strica si ca, daca te mai tine mult sub papuc te va pierde cat de curand (daca nu deja te-a pierdut ). Presupun ca tu nu-i faci scene de gelozie, nu?
Evident nu te merita! Nu-ti merita eforturile de a face ca relatia asta sa mearga! Ar trebui sa-ti pupe si picioarele pentru ca alta n-ar fi suferit, ci l-ar fi dat dracului demult.

7 răspunsuri:
| FABULOSUL6000 a răspuns:

Nu ai cum. Gelozia e o boala grea. Daca el singur nu vede tu nu ai ce sa ii faci. Cel mai ok il lasi sa isi vada de viata lui ca risti sa ajungi mai rau. E mult pana la prima palma, ca dupa o sa iti intre bataia in rutina.

| ALGator a răspuns:

Gelos=periculos. Poti sa consideri ca e o boala psihica. Nu se va da batut niciodata, aa ca ai grija in ce te bagi, te va costa mult mai mult decit merita.
P.S. Ar trebui sa fie problema lui sa te pastreze, nu invers.

| Zenithf a răspuns:

1.Hotul se teme cel mai tare de furat. Crede ca toti sunt ca el. Sa mai ai incredere atunci in el?
2.Cata consideratie are fata de tine, crede ca te-ai si f... din mers, merita persoana asta sa-i oferi in schimb tot ce ai tu mai bun?

| Emilian65 a răspuns:

Daca este asa gelos, lasa-l. Nu poti trai cu un om care sufera de gelozie.

Răspuns utilizator avertizat
| ywar a răspuns:

"Il" se scrie legat - gramatica, ai grija. Cat despre dansul - da-i pace e bolnav si nu se vindeca de pe o zi pe alta. Gelozia inseamna suferinta si neincredere. Se trateaza la psiholog cu sedinte de psihoterapie, desigur. Baiatul ascunde multa neincredere in sine si daca ma intrebi pe mine si foarte multa prostie, e excesiv de prost.

| jane24 a răspuns:

Iti pot spune ca nu poti trai cu asemenea persoane. Baieti mai sunt, nu te gandi ca e ultimul baiat din lume