| tiniii a întrebat:

Am nevoie de un sfat. Sunt cu un baiat de 1 luna si ceva si in vacanta vreau sa merg la tara la tusica si acolo e un baiat ce ma place destul de mult si ma asteapta sa fiu cu el de vara trecuta. Am prieten tin la prietenul meu dar il simpatizez si pe cel de la tara si nu stiu daca sa il accept pe cel de la tara sau sa-i spun ca nu vreau sa il insel pe prietenul meu chiar daca nu are de unde sa afle ce fac eu.

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
2 răspunsuri:
| MishikiCrisy a răspuns:

Corect ar fi sa te gandesti bine la cel care tine cel mai mult la tine si sa faci doua liste cu avantajele si dezavantajele rezultate daca iesi cu actualul, iar apoi cu cel de la tara. Iti dai seama ce faci apoi. happy
Succes si sa te gandesti de 2 ori inainte sa iei o decizie!

| TwilightAliceCullen a răspuns:

Eu zic sa il alegi pe care il placi mai mult. Oricum, incearca sa nu pui prea mult suflet intr-o relatie, pentru ca dupa aceea vei suferi mai mult. Si sa nu lasi niciodata baietii sa profite de tine, ci tu sa profiti de pe urma lor! happy
Si doar pentru ca il simpatizezi pe cel de la tara, crezi ca va merge relatia? Trebuie sa fie mai mult de atat. Oricum, chestia cu prietenul nu ar trebui sa te streseze atat de mult. Capul sus si, cum a zis si Cristina1998, sa te gandesti de 2 ori dinainte de a lua o decizie :;