Sincer da, cred ca te place, multi baieti sunt mai timizi sau se gandesc in felul: Ce furmoasa si minunata este fata, nu cred ca o sa am sansa sau nu sunt cel mai frumos. Cel mai bine ar fi sa incerci sa vorbesti cu el, multe relatii nu ajung nici la 4 luni dar el inca se uita la tine de jumatate de an poate pentru el insemni ceva, multi sunt mai timizi dar pana la urma ar merita sa incerci, dar vezi sa nu fie genul care sa profite de tine in cazul asta nu merita, mult baieti cu exceptie unii dar mai rar se folosesc de fete ca sa se culce cu ele sau ceva dar ei nu realizeaza ca acea fata isi pune increderea in ei si dupa o poate distruge, dar incearca, poate nu o sa regreti dar daca vrea sa faceti sex din prima amana sexu si dupa daca insista nu mai merita sa stai cu el deoarece probabil te place pentru placeri carnale.
Multumesc enorm! Cred că s-a supărat pe mine, cel puțin așa cred. Ce m-ai sfătui să fac? Cum să vorbesc cu el? Chiar m-ar ajuta super mult o părere, pentru că nu prea am cui să cer sfaturi.
Ar fi chiar culmea sa te placa in continuare, dupa modul tau de a te comporta si toate ifosele pe care le-ai manifestat.
în sara in care am vorbit cu el, îmi tot trimitea inimioare și i-am trimis și eu înapoi. După două zile i-am scris eu, dar a răspuns următoarea zi.mie chiar îmi pare rău, pentru că m-am simțit foarte prost și mi-am cerut scuze chiar dacă eu cred că tot e supărat.
Seara*