Cum?
Fa niste gesturi pe care sa le inteleaga el. nu stiu zambestei cand se uita la tine. cand zice ca iese spune-i si tu mai stai cu mine 10 minute chestii din astea
Pai inainte imi zicea..hai iesim sau mai stam? iar eu ii ziceam ca mai stam 5 minutele si stateam..tot timpul am facut asa..si tot timpul ne trimiteam imbratisari si pupicuri acum nu stiu ce a patit ..sincer nu credeam ca imi v-a pasa atat de mult.dar chiar imi lipseste baiatul ce era acum cateva seri inainte. Ma gandesc daca chiar ma place sau a mintit.
Eu nici nul cun pe el poate el vrea doar o aventura ceva sau poate nici el nu e sigur de tine adica daca il placi sau nu si automat devine mai distant.
Aici vorbim despre ceva serios daca nu te intereseaza sau daca nu stii sa dai sfaturi ca lume te rog frumos abtine-te
Nu fi suparata stiu cum te simti calmeaza te baieti sunt tare ciudati va reven prietenul tau poate trebuie sal astepti sa le calmeze putin stiu n-ai facut nimic dar crede-ma unele beiet sunt asa de stupiz asa calmeaza te te va cauta pe tine si stiu ca prietenia e cel mai important din luma ta. Stii nu stiu cum te numesti dar crede-ma ma simti singur deja mult timp si nu e usor dar un lucru u sigur cu toti gresim si trebuie sa respectam uni pe altii si si eu pe oamenii.
Cred ca s-a suparat din cauza ca el te placea si tu il place'ai pe alt baiat...
Cred ca asta este problema.
Sper ca te'am ajutat!
Sunt destul de sigur ca el s-a suparat pentru ca el te place si tu i-ai cerut parerea despre alt baiat caruia trebuia sa ii raspunsi la acea intrebare intrebare
HappynewCenusa întreabă: