Trebuie sa intelegi un lucru.
La varsta la care sunteti,si inca vreo cativa ani,baietii sunt cam dificili.
Vreau sa spun ca ei,intre ei,nu recunosc ca le place o fata si nu dau nici un semn ca le-ar place,de teama sa nu rada ceilalti de ei.
Cand spun ceilalti,ma refer la prieteni,colegi etc.
Posibil baiatul sa te placa,dar sa nu vrea sa intrati in gura celorlalti si sa inceapa mistourile pe holurile scolii sau pe unde nici nu te astepti.
Continua cu comportamentul pe care il ai, dar intreaba-l ce se intampla, nici sa te salute?
Succes.
Poate ii este rusine de colegi lui.sau poate nu te place depinde cum e medidatii se uita insistent l tine iti zambeste te face sa razi atunci doar ii e rusine sa nu se dea de gol in fata colegilor.DAR daca la meditati vb despre orice si nu face alte semne inseamna ca te vrea doar de prietena nu si de iubita.
Pai, cand va intalniti la meditatii, dupa ce iesiti, il poti intreba de ce la scoala nu te bagat in seama, daca ii convine ca sunteti amici, daca ii este rusine cu tine (...) sau poti sa-l eviti, asa intr-un fel el te va intreba daca esti suparat pe el si tu ii vei zice ca nici el nu te saluta. Poate merge asa!( succes)
Buna. In primul rand cred ca ar trebui sa tii cont si de ce fel de baiat este. Spune-mi ce gen de baiat e ( golan, sportiv, glumet, serios etc) si sper sa te pot ajuta cu sfaturi. Am avut ocazia de a cunoaste diverse tipuri de baieti deci cred ca ar fi destul de relevant. In orice caz, chiar nu ar trebui sa ii fie rusine pentru ca esti simpatica si pari a fi o fata cu capul pe umeri. Vei vedea ca de-a lungul timpului vei intalni mai multe tipuri de baieti, asa ca vorbeste cu prietenele tale cu mai multa experienta despre aceasta problema sau, de ce nu, chiar cu noi, membrii comunitatii TPU? pupici! :*
Bananacantareata87 întreabă: