| Melena73 a întrebat:

Buna, am nevoie de un sfat va rog mult.
Sunt cu iubitul meu de aproape 2 săptămâni, am vorbit înainte sa ne combinam vreo 2-3 săptămâni. Intre noi e o atracție fizica foarte mare in sensul ca de fiecare data când ne vedem ne vine sa ne rupem hainele de pe noi … la modul asta. E mai mare ca mine cu 10 ani și am fost puși in punctul in care puteam sa o facem dar el s-a oprit spunându-mi ca sunt prea mică. Am 19 ani, nu sunt virgina și el știe asta, avem tot felul de conversații inclusiv cu tenta sexuală, dar mi-a spus ca nu poate, chiar dacă își dorește prea mult sa ma aibă și chiar dacă are pofta de mine, nu poate sa facă sex cu mine pentru ca sunt prea mică și ca spune doar dim gura. Credeți ca dacă as face sex cu el și-ar pierde interesul și nu ar avea pentru ce sa mai "lupte"? Sau este asta un pas care ne-ar apropia mai mult? O sa intervină între noi monotonia aia și o sa avem impresia ca deja avem totul și nu mai avem nevoie de nimic și o sa ne deapartim? Nu stiu ce sa fac, nu vreau sa grăbesc lucrurile, dar pentru orice eventualitate mi-ar fi de folos sa stiu ce consecințe pe termen lung intr-o relație are sexul in afara de copii și chestii pe care le știe toată lumea in decursul unei relații la o asemenea vârsta.
Mulțumesc

7 răspunsuri:
| Ronnix a răspuns:

Ai 15 ani, nu 19. Daca omul face ceva, poate ajunge la inchisoare.

Sursa: https://www.tpu.ro/......re-pentru/

| Melena73 explică (pentru Ronnix):

Nu sunt numai eu pe acest cont, nu stiu ce întrebări au pus celelalte fete, nu sunt curioasa.

Răspuns utilizator avertizat
| Violleta2022 a răspuns:

Daca barbatul ala te respinge la sex, inseamna ca stie clar ca nu vrea sex cu tine si probabil are motivele lui.
Despre ce monotonie vorbesti tu aici, cand voi nu aveti nici un fel de relatie inca?
Am vaga senzatie ca tu deja visezi, fiindca in realitate nu s-a intamplat nimic intre voi si nici nu se va intampla, fiindca barbatul deja ti-a spus ca nu este interesat de sexul cu tine.

| Crackman a răspuns:

Dacă aveai 19 ani... te bulea
Dar nu cred

| Goddessss a răspuns:

Vai de tine, atâta zic

Răspuns utilizator avertizat