Dupa doar doua luni de relatie este absolut imposibil sa te iubeasca sau sa-l iubesti. De-abia va cunoasteti. Poate incepe sa te placa, asta este posibil, dar inca te cunoaste putin. Daca ati ajuns aproape de sex atat de repede inseamna ca nici unul nu vizati o relatie de lunga durata, ci o aventura bazata doar pe sex cu durata variabila.
Cine te iubeste te asteapta pana cand vei fi tu pregatita, nu,, atenteaza" la virginitatea ta dupa 2 luni?! astfel de baieti ii culegi de pe strada la orice pas, ma bine deschide ochii si vezi daca te merita sau nu. Fa ce crezi tu ca e mai bine pentru tine, caci dupa, daca o vei face cu el, iar relatia nu o sa tine vei sta sa te gandesti ca urmatorul pe care il vei iubi cu adevarat poate te va lasa pentru ca ai,, dat-o-n bara " acum si vei regreta ca ai facut-o cu actualul
Dupa 2luni e prea devreme,tinand cont ca baietii de obicei sunt mai insensibili, mai putin romantici si mai indiferenti!
Trebuie sa te gandesti ca nu sta cu forta cu tine, nu-l obliga nimeni, deci cel putin te place!
Toate la timpul lor, cu baietii trebuie sa ai foarte mare rabdare!
Nu neaparat normal dar suntem unici daca este interiorizat se poate sa iti spuna mai greu dar va trebui sa iti spuna daca nu provoaca-l la o discutie deschisa pe tema si spune-i ce iti doresti tu..si vezi cum reactioneaza.
Cum se explica "aproape am avut si relatii"
deci ati avut sau nu?
daca da si in continuare iti face cadouri inseamna ca baiatu te place nu isi pierde timpul
iar daca nu ati avut sex inseamna ca iti face cadouri ca sa te aduca la pat... poate nu..cine stie...nu toti baietii sunt la fel!
Prea devreme să îți dai seama. Normal nu e să te arunci în pat cu el la doar 2 luni.
Da, dar se poate stinge exact cum a aparut, nu mai prezinti nimic de descoperit
Poate e timid.Ar trebui sa afli ca nu mai poti sta fara sa stii.Si iti sugerez sa faci cu prezervativ ca am vazut o gramada care cred ca si fara prezervativ pot sa nu ramane insarcinate
Sinceritatea manifestata de acest baiat pentru simpatica noastra Anonima m-a bulversat complet air cadourile oferite scumpei noastre anonime cred ca ar trebui sa se ofere neconditionat iar iubirea baietului pentru ea va fi si mai mare. Nu cred ca ar avea de ce sa isi faca griji dupa iar problema cu abstinenta cred ca o sa il indeparteze pe acest baiet
Nu cu siguranta abstinenta nu e o solutie decat daca va dori sa il indeparteze, cea mai simpla solutie este sa se imbrace cu cea mai sexi lenjerie si sa i se oefere
Draga mea cred ca cea mai simpla solutie pentru tine datrita tuturor aspectelor pe care le descri aici grija si afectiunea baiatului pentru tine cat si atentiile pe care ti le o fere este clar un semn al iubirii, deci nu vad de ce nu ai face sex cu acest baiat