| Chimilica a întrebat:

Am nevoie de voi! Baiatul pe care il plac are prietena. Ma inteleg foarte bine cu el, stie ca il plac. Aseara am fost la discoteca si a venit a vorbit cu mine, trecea pe langa mine si imi facea cu ochiul, se uita la mine cand dansam. Cum pot sa stau cu el?! Sau cum sa ii zic?! Nu spune-ti lasa-l ca nu-i de tine are prietena. Fata aia este o prostovana. ps : El vrea si sex. Adica as face cu el daca ar sta cu mine mult timp. Cel mai bun raspuns primeste funda! ( o sa pun mai multe intrebari si cel care mi-a raspuns aici bine ii dau funda tot anul chiar daca raspunde bine sau nu )
Mersi anticipat! Raspunsuri cat mai repede va rog.

Răspuns Câştigător
| Ririru a răspuns:

Buna.

ti-am raspuns si la cealalta intrebare. Ce voi spune acum, va fi dur. Dar este adevarul.

Ea e prostovana, dar e cu el. Tu esti prostuta, ca faci orice si esti toata ziua dispusa pentru el. Nu scumpa. El va fi cu tine pentru SEX! ATAT.

De ce nu vrei sa zicem, lasa`l? Noi iti vrem binele.Deci,lasa`l! Nu face greseala sa te culci cu el, sa umbli cu el, sau ceva de genul.
Te baga in seama pentru ca vrea sa te prosteasca. happy

10 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Probabil te va accepta numai pentru sex. Prostovana sau nu, cealalata este prietena lui si gata. Tu, daca vrei, poti fi amanta, femeia pe care o foloseste pentru a se descarca, inainte de a se duce la femeia pentru care are ceva sentimente.

| Crisu a răspuns:

Pai sti cum e? Nu e bine sa te gandesti la sex de acum. Cunosc o fata si un baiat care au fost impreuna 3 ani si dupa ce au facut sex el s-a despartit de ea. Nu trebuie sa gandesti asa, chhiar daca el are ganduri de-astea. Din vorba in vorba spune-i acest lucru, spune-i ca il placi si ca ai vrea sa fiti mai mult decat prieteni. Daca tu vrei neaparat sa treci peste faptul ca are prietena. Nu spune ca e prostovanca pentru ca poate lui ii place. Gandeste-te ca si despre tine se pot spune chestii de-astea. Nu te mai gandi doar la el, nu te mai agita atat ca nu merita. Mult succes!

| Азбука a răspuns:

Si cum ai vrea sa sune cel mai bun raspuns... "Asa e, ai dreptate, cealalta este o prostovana, tu fii fata desteapta si culca-te cu el, ori de cate ori are el chef"?

| tyana a răspuns:

Crezi sa sexul e o dovada de iubire? Si fata cealalta e o "prostovana"ca nu ii ofera sex?
Eu cred ca "prostovana"in toata ecuatia asta nu e ea!

| Hombre a răspuns:

Prietena lui este prostovana pentru ca asa vrei tu si intentia ta este sa ii iei locul si sigur o vei lua in mana dupa ce tipul te sexueste pana se plictiseste si atunci vei bocii pe aici ca ai pierdut marea iubire. Sigur ca nu vei asculta de nici un sfat dat aici, pentru ca te maninca in cur rau de tot.

| Pufiiix a răspuns:

Eu ma gandesc ca ar trebui sa il ignori

pentru ca asa te va dori. va crede ca tu nu il vrei si asta il va stimula sa vina la tine si sa te bage in seama si asa v-a ajunge sa te placa. si din cand in cand poti sa mai flirtezi cu el si apoi sa nu ii mai zici iar nimic. asta il va inebuni si te va dori.(nu ma refer la sex)

Noroc!kiss

| toygirl a răspuns:

Jumate de raspuns singura tiai raspuns e caare prietena, dar daca spui ca e prostovana atunci fii mai indrazneata si spune-i cei si cum pin la sfirsit sau ia si filtreaza cu el, si el nisi va daseama ca vreasa fie cu u si nu cu aiiia...si atunci vei fi cu el, daca el a inceput sa-ti dea din oki asta inseamna ceva, dai si tu din oki...winking
totul va fi ok doar ca tu trebuie sa fii mai indrazneata si mai indiferenta...bfta. =)

| baby_4423 a răspuns:

Buna pai de ce nu incerci saii atragi atentia aranjeazate fate observata de el si in primul rand discuta fi indrazneata

pa pa

noroc :X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai, incepand...si eu am patit la fel, am fost cu un baiat, ne-am despartit el s-a impacat cu fosta cu toate ca el statea cu mine, radeam si faceam o gramada de lucruri.Pe deoparte ma simteam si eu prost, stiind ca el e cu cineva si cu toate ca sta cu mine.Acea fata, cica imi era prietena, dar stii cum se spune,, Incercarea moarte n-are". Si pana la urma ce sa imi faca prietena lui, pur si simplu i-am spus sa iesim, a fost de acord s m-am dat la el, el raspunzandu-mi...Si cum se zice ca, baiatul vine la fata, hai sa uitam momentan de chestia asta, macar cat il recurerim din nou. Fa tu primul pas si spune-i, ceva de genu',, mai.stii foarte bine ca te plac si simt ca si tu ma placi, catusi de putin acolo, nu are cum si stii, e greu de spus dar am sa incerc ca pana la urma nu am ce pierde, as vrea sa ne impacam (sau sa fim impreuna) hai sa mai incercam odata(sau sa incercam), ca as vrea sa ne intelegem foarte bine si sa stam ceva timp imrepuna, pentru ca imi placi foarte mult" si vezi ce zice. A, si inca cevawinking nu te grabi, Poate momentan nu poate sa iti dea raspunsul, trebuie sa se gandeasca, ai rabdare si totul se va implini.Vei fi cu el, asta iti zic sigur, numai ca trebuie sa ai rabdare.Chiar daca nu iti raspunde din prima, dar macar sa fii impacata cu gandul ca macar ai incercat si ca poti sa mai incerci intrebandu-l daca s-a ma gandit la ce i-ai mai zis tu:d. Sper ca te-am ajutat.Succes incontinuare!happy

| yobau a răspuns:

Ce sa ti spun ca nu e bine daca te bagi poate e de mai mult timp si poate el vrea doar o aventura...am facut si eu la fel care am desp o relatie de 4 ani si ne stiam de 5 ani eram fff buni prieteni si uite am stat decat 2 luni ea a plecat si m uitat si tot pe el il iubeste asa ca stai mai departe daca te vrea cu adevarat o sa se desparta de ea si o sa vina la tine