Poate ca aici gresesti ca generalizezi, nu toti sunt la fel chiar daca ai avut ghinionul sa-i intalnesti aparent asa, pana acum! Nu trebuie sa pleci de la premiza ca numai daruindu-te iti dai seama de iubirea lui. Iubirea inseamna si atentie si renuntare la placeri si intelegere, iar toate astea le simti prin comunicare!
Păi dacă voi vă cunaşteţi de ceva vreme şi el a spus că "totul va fi bine", atunci nu cred că şi'a făcut vreo impresie proastă. Şi până la urmă, chiar dacă şi'a făcut, asta e. Toţi greşim, important e să nu devină un obicei asta. Iar tu nu ai nicio vină că îţi place acest tip, mai ales în situaţia de faţă, căci din câte am înţeles şi el ţine la tine.
Succes!
Sincer cred ca nu ai facut bine ca te-ai culcat cu el din prima, chiar daca il cunosti de mult, dar pana la urma nimeni nu trebuie sa te judece. Cunosc fete care s-au culcat cu prietenii lor din prima si sunt si acum impreuna, dar cunosc fete care au asteptat un timp bun au facut dragoste iar acum nu mai sunt impreuna. Totul este relativ, important este sa faci ceea ce simti tu. Mult noroc!
Daca te iubeste si tu il iubesti nu trebuia sa va culcati de prima data de cand v-ati vazut. Cred ca si-a batut joc de tine, nu te iubeste asta nu-i iubire. Iubirea inseamna altceva. La biserica rugaciune traiesti in credinta apoi.te duci la biserica te casatoresti atunci e altceva traind de bucuri de viata iubesti.si simti din stomac ca cineva te iubeste,plangi si suferi. Du-te la un psiholog. Sfatul meu. E stilul ala animalic. sa te injosesti in ce e mai rau. Si-a batut joc de tine,nu te iubeste. Ultimele cuvinte cred ca esti obsedata iar asta, nu-i iubire. Femeia e frumoasa ea trebuia sa fi fost iubita altfel rasfatat vorbe fapte, credinta aer duhul sfant, nu pe cale trupeasca sa. un barbat sa bage penisul in ea.cum e posibil asa ceva, asta e iubire? nu pot sa cred. Scuza-ma ca scriu asa. Toate cele bune. Citeste si tu biblia cele zece porunci si altfel ai sa intelegi cum e viata. N-are rost sa-ti mai spun.
Ne-ai ametit cu definitia iubirii,trimitand fata, ba la biserica,ba la psiholog! A facut ce a simtit atunci,ca-i bine,ca-i rau,timpul le va da raspuns! Nu vad nici injosire,nici stil animalic! Oricat de dus la biserica esti, sexul, tot animalic se vede de departe! Si ca sa raspund si fetei, nu-i pot spune decat ca...s-a intamplat si nimic nu schimba trecutul.Cauta solutii pentru prezent si chiar viitor.Vezi ce vrea cu relatia voastra,vezi daca te iubeste, te intelege. Discuta, cunoaste-l si apoi reflecta daca merita daruirea!
AndrewTate7789 întreabă: