| gabrielitah a întrebat:

am nevoie deexperienta voastra de viata..acum 3 zile mi s a incheiat ciclul menstrual.iar in seara asta am facut sex neprotejat cu iubitul meu,, cam ce sanse sunt sa raman insarcinata? si daca iau maine pastila de a doua zi sunt sanse sa nu patesc nimic!? va rog ajutati-ma! sad

7 răspunsuri:
| Anablondyi a răspuns:

Si cand esti pe stop poti ramane. Deci ia maine pastila ca nu patesti nimic

| Azµre a răspuns:

3000000000% oricând există șansa să rămâi!

| h3r a răspuns:

Pastiluța asta zici că e zâna măseluță.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

100% sanse ca sa ramai insarcinata daca maine nu folosesti pastila

| LineGuide a răspuns:

Pastila e folositoare acum, dar ce va tine sa folositi o porcarie de prezervativ? Tine-o tot asa si ne vedem si saptamana viitoare! straight face
Mult noroc!

| stark47 a răspuns:

Sincer,eu am facut treaba asta.adica ii trecusera menstruatia cam de 3 4 zile si am ejaculat in ea.nu a patit nimic...sau nu stiu...mai bine o sun laughing rolling on the floor, glumesc, chiar am facut asta si nu s-a intamplat nimic.app ejaculam in ea la fiecare contact sexual, si erau destule, insa cu 10 zile inainte de menstruatie nu mai faceam sex deloc, doar oral.a mers la mine, cred ca esti in regula

| 22andreea22 a răspuns:

Sanse exista mereu chiar si atunci cand esti in timpul menstruatiei sau cand isi da drumul in afara ta dupa ce ati facut sex neprotejat. nu recomand de obicei sa iei pastila insa stiu cum e, am trecut si eu prin asta si pe fond de panica am luat-o imediat desi nu aveam de ce sa ma ingrijorez. ideea e ca acum in locul tau eu as lua-o si as folosi prezervativul pe viitor, pentru ca scapi de un stres inutil, te si protejezi impotriva eventualelor boli.