| Secretkkk a întrebat:

am nevoie mare de ajutorul vostru...Prietenul meu a fost peste hotare, ieri a venit (duminica) si ne-am vazut putin, ca azi sunt la scoala, dupa ore m-a rugat sa dorm azi (luni) la el, sigur ne este dor unu de altubig grin (ne intalnim de 2ani 6 luni si de un an avem si relatii sexuale, indeosebi reletia noastra merge foarte bine tfu-tfu, eu am 18 ani, traiesc cu bunici, ca parinti sunt peste hotare)...Eu vrea sa dorm la el, da bunica o sa fie, impotriva, si m-am gindit sa ii spun ca am ore pina tirziu, ca eu invat la oras, si locuesc in sat, si vin fiece zi acasa, si am mai dormit la colege, si ma gindesc sa le spun ca dorm si azi la colega ca am ore pina tirziu, vreau tare sa dorm la el, dar ma simt incomod oleaca ca ii amgesc pe ai mei. Va cer sfatul, daca ati fi fost in locum, meu ce ati fi facut? Va rog mult, in locul meu, nu cu sfaturi ce ar fi mai bine, dar un sfat asa cum ati fi procedat voi?

6 răspunsuri:
| Secretkkk explică:

Scuza-ti de greseli si exprimare, vad ca am facut foarte multe greseli, dar am scris repede, si fara sa cotrolez, scuze!

| neutrino a răspuns:

Atunci cand te trage ata, nimic nu te mai poate opri. Minciuna pe care o propui e buna, chiar daca e clasica.

| 3xfemeie a răspuns:

Ai mai ramas peste noapte la colege? atunci dormi si asta-seara! Iubiti-va mult si o seara de neuitat!

| mona a răspuns:

Am fost de multe ori in situatia ta si sincer sa fie bine si pentru tine si pentru bunicii tai mai bine le spui ca ramai la o prietena

| AnGeL a răspuns:

Sincer cred ca eu nu m-as simti vinovata doar pentru o seara dormita la el.....nu e un asa mare imperiment faptul ca iti minti bunicii
gandeste-te la cat de mult il vrei pe el si eu cred ca poti trece usor si peste remuscari

| Mihaila_Ionut_1992 a răspuns:

Folositi prezervativulwinking