Gelozia este problema si increderea de care aveti nevoie reciproca. Poate daca s-ar unii `gastile`.Nu inteleg, daca el nu vrea ca tu sa mergi cu baietii, cheama-l in gasca ta cand esti mai mult cu fetele, ar trebui sa-l testezi, poate nu te vrea in gasca lui, poate ca acolo sta cu alte fete si te inseala.Decizia vine din inima ta, sfaturile noaste poate iti vor da idei!
Buna.tuh il crezi cand spune ca sunt doar baieti la cluburile sau la majoratele unde merge? clar te minte si inca cu prea mare nerusinare. vorbeste cu el sh lamureste acest lucru. daca tu ai voie de la parinti sau daca tuh poti iesi cand el merge la distractii nu inteleg de ce nu mergi cu el, ia sh insista sa te ia cu el, daca nu da-l in masa.nu cred ca merita pentru un baiat sa nu te distrezi sh tuh, dca ar tine la tine ar iesi oriunde cu tine sh s-ar simti mandru de asta dar se pare ca el dovedeste contrariul.Esti tanara ia si traieste-ti viata, ca mai tarziu cand vei avea o familie lucrurile se vor complica, nu vei mai putea sa te bucuri de tinerete ca acum. puupp sh sper ca te-am ajutat
Buna...draga mea stiu cum te simti am trecut cat de curand prin asta(bine la mine era relatia d 2 ani).Dar pur si simplu am i-am spus totul pe fata.I-am zis ce nu imi convine.L-am pus sa aleaga dintre: sa fie cu mine(asa cum vreau eu sa fiu nu manipulata de el) sau sa se desparta de mine si sa uitam acesti 2 ani care au trecut degeaba.A ales sa ne despartim si dupa o sap sau 2 m-a sunat si si-a cerut scuze...bafta! te-am pupat
Hi draga mea... daca te iubeste cu adv. trebuie sa-ti acorde libertattea ta necesara iar dca nu-i convine dai papucii...fa exact cum a facut' yngerash il pui sa aleaga: ori pe tine ori pe pe prietenii lui.Da-l dreaku'(scuze ca am zis asa, dar n-are niciun drept asupra tha) sper ca te-am ajutat