| Nextone a întrebat:

Am nevoie neparat de sfaturile voastre.nu ignorati! Deci am o relatie de aproape 3 ani.im fine el ma cam mintea dar acum s-a mai schimbat.Problema este ca eu nu ieseam nicaieri.stateam doar in casa ca sa nu il supar pe el doarece lui nu ii convenea si mi-am cam si pierdut prietenii, da stiu am gresit! In timp ce el mai iesea cu baietii prin cluburi etc fara mine. Dar m-am saturat sa stau tot in casa asa ca am reluat ca sa zic asa legatura cu o prietena care are o gasca fete si baieti si am inceput sa ies cu ei.Acum insa lui nu ii convine deoarece in acea gasca sunt si baieti iar el nu iasa si cu fete ci doar cu baietii iar eu nu ii pot impune prietenelor mele sa iesim doar fetele din moment ce ei sunt o gasca si ies toti, ar fi absurd! Acum el a zis ca nu mai vorbeste cu mine deoarece am iesit cu acea gasca in care sunt si baieti si ca o sa iasa si el cu fete.De iesit amandoi nu vrea... abai daca mai iesim la o plimbare. Ce solutie ar fi sa fie bine pentru amandoi? eu chiar nu gasesc sad sunt foarte suparata! Mentionez ca el iese seara prin cluburi merge fara mine la majorate. tot pe motiv ca sunt doar baieti si eu nu am ce cauta! sad

6 răspunsuri:
| MititiCa a răspuns:

Si ai acceptat treaba asta 3 ani?:O. sincer naspa pentru tinesad.
Nu cred ca ai putea gasi o solutiesad. asa este firea lui. este prea gelos si n`ai ce`i face. orice`i vei spune, nu va intelege ceea ce tu ii vei spune ci va intelege ceea ce el va vreahappy.
am avut ceva asemanator cu tine. doar ca la mine a durat 9 luni. era din cale-afara de gelos, n`aveam voie sa ies cu nimeni, nicaieri indiferent de eveniment, daca ii spuneam ca trebuie sa ies dupa mess ca merg cu parintii undeva [de ex] erau certuri de ore intregi ca de ce trebuie sa ies, si ca de ce nu vorbesc cu el si treburi de genu asta, ca sa nu mai spun ce se intampla daca nu auzeam ca ma suna [eram pe afr cu mama, sau eu stiu]. certuri, si iar certuri.
ce`a mai groaznica relatiestraight face. dar l`am iubittttt prea mult ca sa-l las in pace, si atata am stat cu el, pana marea iubire s`a transformat intr-o ura. si asa dupa 9 luni, azi de abia mai vorbim.
si revenind la intrebarea ta, sincer sunt slabe sanse sa il schimbi, mai ales daca 3 ani de zile ai acceptat, si acum dintr`o data nu`ti mai convine.
totusi, ai putea vorbi cu el despre subiect, si sa-i explici calm cum stau lucrurile, si sa ii spui ca daca el dupa 3 ani de relatie nu are incredere`n tine atunci voi ce m`ai cautati impreuna. si chestia cu iesitul in cluburi fara tine si faptul ca merge la majorate, e chiar aiurea! dar ma`ntreb acolo nu sunt fete?thinking hmm. probabil dispar toate cand apare ellaughing.
spune-i ca ce naiba el cand merge in oras nu intalneste fete, sau ca e un motiv ca sa filtreze cu altele, sau cine stie ce altcevawinking.
nu te lasa calcata in picioare, ca nu merita nimeni lucrul astahappy
multa bafta!:*

| Aly28 a răspuns:

Bunahappy
Nu vreau sa te superi,dar tu ai gresit f mult ca ai acceptat acesta situatie. Daca ti-ar spune cineva apropiat tie, ca i gresit probabil ca nu ai crede dar sfatul asta vine de la un strain.Din ce ai povestit tu pare groaznic...mi se pare un terorist, cu care iti irosesti tineretea. Daca nu iesi acum cu fete si cu baieti de varsta ta cand? la 30 de ani...E mult prea posesiv,si nu merita ca tu sa suferi din cauza lui.Dc sa nu te ia si pe tine unde merge el (cluburi, majorate).mi se pare absurdcryingEsti tanara trebuie sa te distrezi, nu sa-ti dicteze el ce sa faci.Eu iti dau ca sfat sa te desparti de el cat mai repede, pentru ca ceea ce iti face el se numeste violenta sentimentala, te priveaza de la libertate.Consider ca oricat ai sta cu el,mai ai nevoie sa vb si cu alte fete,si baieti(in calitate de prieteni),pentru ca nu poti fi o pusnica,care se inchide in acasa,si iese doar cand vrea el sa mearga undeva cu tine.El isi bate joc de tine,cand se duce in cluburi ce crezi ca face?laughingsau la majorate,si nu te ia pe tine,ca sa nu vezi ce face,ca oricum tu nu ai putea filtra cu alti atat timp cat e el prezentbig grinDaca acum e posesiv,gandeste-te cum se va face dupa. daca veti locui impreuna de ex, nu te vei putea duce nici la paine, sa nu fie vreun vanzator care sa te agate.sad

| alylove15 a răspuns:

Da-i papuci! cred ca te minte la greu...de unde sti u ca atunci cand iese in club si se duce la majorate nu sunt si fete.ti-a aratat vreo dovada ceva palpabil...nu cred deci cred ca te minte.

| Noone4u a răspuns:

Fato lasa-l! Baiatul asta are 2 probleme :
1.Gelozia si
2.Este obisnuit ca ce vrea el sa faci tuwinking
Crede-ma ca nu stiu cum ai rezistat tu 3 ani asa happy Sa stii ca am cazuri de prieteni care au pierdut tot pentru persoana iubita si acum regreta pentru ca persoana aceea a lasat-o baltawinking Macar daca iesea-ti si voi, macar voi 2 straight face Deci in concluzie, asta nu e om cu care poti avea o relatie pentru ca in ritmul asta te vei inchide in tinewinking

| Mousie a răspuns:

Pai mai mandro, e logic ca din moment ce nu vrea sa iasa cu tine in lume are pe alta. Pai ce te faci cand o sa lucrezi? nu te angajezi ca sunt si barbati? sau nu te mai duci la facultate ca sunt si studenti? e normal sa inbteractionam cu barbati si femei deopotriva, ca traim in societete. Pana si animalele stau ambele sexe impreuna. El nu este gelos, este smecher si te tromboneste. Asculta-ma, in cluburi sunt o multime de fete si la majorate la fel. acolo se mai si bea, ca na e bautura de la sarbatorit si nu se plateste.

| karlaa a răspuns:

Am trecut prin aceasta sitauatie dar i-am dat papuci esti tanara iti traiesti viata in casa nu e de tine o sa gasesti pe altcineva mai bun nu te lasa induplecata de el gandeste-te bine