| Nextone a întrebat:

Am nevoie neparat de sfaturile voastre.nu ignorati! Deci am o relatie de aproape 3 ani.im fine el ma cam mintea dar acum s-a mai schimbat.Problema este ca eu nu ieseam nicaieri.stateam doar in casa ca sa nu il supar pe el doarece lui nu ii convenea si mi-am cam si pierdut prietenii, da stiu am gresit! In timp ce el mai iesea cu baietii prin cluburi etc fara mine. Dar m-am saturat sa stau tot in casa asa ca am reluat ca sa zic asa legatura cu o prietena care are o gasca fete si baieti si am inceput sa ies cu ei.Acum insa lui nu ii convine deoarece in acea gasca sunt si baieti iar el nu iasa si cu fete ci doar cu baietii iar eu nu ii pot impune prietenelor mele sa iesim doar fetele din moment ce ei sunt o gasca si ies toti, ar fi absurd! Acum el a zis ca nu mai vorbeste cu mine deoarece am iesit cu acea gasca in care sunt si baieti si ca o sa iasa si el cu fete.De iesit amandoi nu vrea... abai daca mai iesim la o plimbare. Ce solutie ar fi sa fie bine pentru amandoi? eu chiar nu gasesc sad sunt foarte suparata! Mentionez ca el iese seara prin cluburi merge fara mine la majorate. tot pe motiv ca sunt doar baieti si eu nu am ce cauta! sad sad

13 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Continua sa iesi cu prietenele tale si nu ceda santajului sentimental pe care ti-l serveste de atata timp!
In gasca lui e imposibil sa fie numai baieti,stii bine,deci,lasa-l sa ameninte,sa planga,sa se dea cu fundul de pamant,tu nu ramane inchisa in casa!
Au trecut vremurile in care cavalerii plecau la lupta si-si incuiau domnitele cu centuri de castitate!
Tu,ai acceptat atat timp ca el sa iasa fara tine,sa aiba incredere si el acum,nu te poti calugari doar ca sa-i fii lui credincioasa!
Ii trebuie timp sa accepte noua stare a lucrurilor,pentru ca orgoliul nu-i permite sa inteleaga ca si tu esti om cu exact aceleasi drepturi ca el. Daca nu intelege,el pierde.Tu, l-ai asteptat destul.
Ai si tu o viata!
Ei bine, traieste-o!

| ignore a răspuns:

Io nu crd ca in club si la majorate sunt numai brolling on the floor)))))))))))). ai grija eu zic mai bine sa vb si sa ii spui "daca nu vrei sa ma iei nikiunde si nu ai incredere in mine mai bine ne despartim" atunci vei afla ce are si dc e asa.

| MajorAsshole a răspuns:

E mult prea gelos, nu te respecta, ba chiar cred ca ii e rusine cu tine, daca nu te ia nicaieri. Stai doar in casa? Fatoooo, da-i papucii, dar asa RAPID, la foc automat. Nu sta cu astfel de specimene/animale. Wtf? Esti prizoniera, sau ce?

| bby a răspuns:

Buna love struck din tot ce zici se deduce ca iubitul tau nu tine la tine tongue u nu esti o marioneta sa faca ce vrea el din tine happy in relatia voastra lipseste increderea si dragostea straight face u crezi ca in cluburi sau la majorate nu sunt fete :O sincer imi pare rau sa iti zic dar prietenului tau cred ca ii este rusine sa iasa cu tine tongue sau are pe alta si nu vrea sa fi cunoscuta pentru a nu il da de gol happy eu zic ca mai bine i-ai da liber oh go on chiar nu e de tine kiss succes!

| BeLLLLLa a răspuns:

Fataacrying
pare rau pentru tine sinceer sa morsad
da chiar nu te iubeste crede-ma
iubitu meu mai bine ar venii la mine decat sa se duka la cluburi etcwinking
iar cu preteni ma lasa findka ii kunoaste aproape pe toti happy
si skuzama suntem de un an si 2 luni nu 3 ani crying
orkm nu te iubeste fara suparare dar gandeste-te si tu ca daca ar tine la tine nu te=ar trata asa
si tu ai dreptu sa mergi in club cu el ca doar esti femeia lui
eu ziik sa dai 3 ani ca urmeaza altii
si sa te gandesti si la tine si sa incepi o alta viazta tongue
dupa cum vad esti o fata super
si nu merita crede-ma :X:X:X good luckk! ia id meu sa mai vbim
valu_iubeste_bubu :*:*

| Missdaydreaming a răspuns:

Frateee ce... te trateaza ca pe un obiect! Ia da-l incolo ca nu te merita, iesi cu cine vrei si cu timpul o sa apara cineva capabil sa te faca sa te simti bine, nu unul cu mentalitatea de acum 100 de ani cand o femeia nu putea umbla neinsotita pe strada nu putea vorbi singura cu un barbat etc etc etc... Daca il iubesti, consoleaza-te cu asta: la cum se poarta cu tine nu te iubeste, doar are o obsesie fizica si nu suporta sa te stie in prezenta altui baiat, daca te-ar iubi ar avea incredere in tine.

| Alexaa_4438 a răspuns:

Nu esti jucarie lui si nu poate sa iti impuna el unde sa te duci.Metoda ar fi sa incerci sa il faci si pe el sa vrea sa intre in acea gasca.Ar trebui si tu sa iti impui punctul de vedere asa cum o face si el cu tine, nu poate sa iti interzica el sa iesi cu gasca doar pentru ca sunt si baieti.Asta inseamna ca nu are incredere in tine.Se mai duce si in cluburi fara tine :O? Imi pare rau dar nu cred ca te iubeste prea mult cine stie la cate nu se uita prin cluburi si la ce chestii mai face pe acolo.Si daca nu vrea sa iasa cu tine dai frumusel papucii...Succes

| andrutzza_7901 a răspuns:

Frate sa nu te lase sa iesi doar pentru ca sunt baieti?! deci sfatul meu sincer e sa vb cu el si sa ii explici ca nu o sa te poata inchide toata viata in casa doar ca sa nu vb cu un baiat sau sa nu ai vreun amik de sex masculin...cea ce ii lipseste lui este increderea. El pur si simplu nu are incredere in tine si se gandeste ca daca tiar da libertate ai sarii in bratele altuia, dar ca sa te tina in casa timp de 3 ani doar ca sa nu cunosti ceva mai bun ca el e nebunie curata. asa ca spune-i punctul tau de vedere pentru ca daca continuati asa o sa ajunga sa te incuie in casa daca va veti casatori si asta nu ar fi de bine...plus ca nu iti face tie bine sa fii izolata.te-am pupat si sper ca te-am ajutat sa iei alegerea cea buna deci fundita?:X:X

| LiviuL a răspuns:

Conteaza si ce varsta ai, dupa felu in care te manipuleaza banuiesc ca e mai mare ca tine cu vreo 4-5 ani.
1 te neglijeaza prin faptul ca te tine in casa si iese in cluburi cu "baietii" e fagot? cu totii stim ca in grupuri de baieti sunt bine venite si fetele, si in grupuri de fete sunt bine veniti si baietii concluzia e... ca te minte.
2 daca te desparti de el o sa iti faca tot felul de promisiuni si o sa isi ceara iertare, poate isi forteaza si o lacrima pentru cateva zile... apoi totul va devenii ca inainte ( tu esti sursa lui sigura, cea care il iubeste, il indrageste, ii da "cei trebuie" ar fi fraier sa renunte la tine nu? trebuie sa fi tare si sa renunti la idee.
3 Take Care si dai papucii la fraier nu merita sa iti pierzi "copilaria"

| euValentina a răspuns:

Ii poti spune daca chiar te place sa aiba incredere in tine o relatie nu se bazeaza numai pe prieteniie si pe iubire, ea se mai bazeaza si pe incredere si ca daca el are dreptul sa iasa cu prietenii tu de ce nu ai avea si daca nu ii convine sa te ia cu el fiind ca tie nu iti convine sa stai singura in casa sa aleaga ori una ori alta (sper ca te-am ajutat) fundita

| nana_8738 a răspuns:

Eu cred ca isi cam bate joc de tine. tu chiar crezi ca nu iasa si cu fete? sa fim seriosi ce club e ala fara fete? a cam profitat de situatie si acum incearca sa te santajeze. nu te mai amagi.ia o decizie. nu il mai lasa sa isi bata joc de tine

| theodora91 a răspuns:

Hmmm...aici e vorba de egoism...Increderea intr-o relatie conteaza foarte mult, iar se pare ca baiatul respectiv nu are incredere in tine. Posibil ca el crede ca toate nebuniile pe care le face el cu gasca lui le poti face si tu cu gasca ta.Nu crezi ca ar trebui putin sa te distrezi,si sa te simti libera in societate? E bine ca tu ai incredere in el, dar oare este o relatie normala? Discuta cu el aceasta problema, si vezi la ce concluzie ajungeti.Ar fi si o solutie sa faceti parte din aceeasi gasca, astafel poate va disparea aceasta gelozie.O spun din proprie experienta.SInt sigura ca esti bravo si vei rezolva aceasta problemawinking

| theodora91 a răspuns:

Gelozia este o boala a mai multor oameni.se pare ca nu l-a ocolit si pe prietenul tau.Cine stie poate el crede ca tot ce face cu gasca lui poti face si tu cu gasca ta? Sint sigura ca in gasca lui nu sint doar baieti dar si fete.Ar fi bine ca sa dicutati si sa ajungeti la un numitor comun. Spre exemplu daca el este gelos si iti impune niste limite de ce sa nu-i impui si lui? de ce trebuie sa stai singura acasa in timp ce el isi face da cap distrindu-se prin cluburi? gindeste-te bine ce faci, si daca el cu adevarat merita sacrificiile pe care le faci de dragul lui...