| nsnns a întrebat:

Buna ...am nevoie sa ma descarc in legatura cu ceva ce ma doare foarte tare...eu cu iubitul meu avem o relatie de un an (sunt mutata la el). el are o familie foarte mare (11 frati+ parinti) dar nu asta ar fi problema, ci problema e sora lui..nu ma inghite deloc..astazi am varsat putina apa,am mers afara sa iau un mop si a venit sora lui urland la mine ca nu is buna de nimic si ca e multa apa pe jos,etc,rtc(nu e prima faza de genul ) si i-am zis ca daca tot a luat mopul, sa stearga si in baie pe jos (abia facusem curat ) A venit iubitul meu afara si in loc sa ma asculte a inceput sa strige la mine ca, cum am indraznit eu sa ii apun surorii lui sa isi stranga jegul lasat in baie pe motiv ca eu habar nu am cat l-a ajutat pe el sora lui si ca nu am dreptul sa ii comentez nimic pentru ca sunt noua in casa.si inca ceva.mi-a zis ca daca eu doresc sa fiu pusa pe primul loc,relatia noastra e "pa"
va rog ajutati-ma, ce pot face? il iubesc enorm, dar simt ca isi bate joc si o favorizeaza pe ea...

28 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Baiatul asta te va transforma în SLUGA CRATITEI, urgent despărțire

| sweetys a răspuns:

Pleaca. Asta nu e iubire, din ce am citit si din ce ai mai raspuns la comentarii. Atata timp cat alegi sa intri in relatie cu cineva, prioritizezi acea persoana, nici sa fi orb sa pleci capul la tot ce spune, dar nici sa o lasi singura. O relatie care nu este bazata pe incredere si respect nu va duce nicaieri. Voi trebuie sa lucrati impreuna nu sa iti scoata ochii, ca doar nu te-a luat pe post de pres. Am inteles ca relatia ta cu familia nu e una ok. Dar care rau e mai mare, sa stai cu familia ta, sau cu a lui? Ce vrei tu de la viata? Ce poti oferi?

| Violleta2022 a răspuns:

Ia-ti valiza si fugiiiiii!

| nsnns explică (pentru Violleta2022):

Asta am făcut!? Slava Domnului ca am scapat

| dullcat a răspuns:

Buna.Simti corect.Imi pare rau, eu cred ca e timpul sa dispari din peisaj, asta daca nu doresti sa devii o Cenusareasa moderna care isi face viata amara alaturi de asa zisul print ales.Nu zic ca e ok, dar totodata sigur ai si tu o mica vina, uneori conteaza enorm tonul pe care vorbesti cu cineva.Gandeste-te ca daca sunteti la inceput si traiul zilnic decurge asa, e clar cum va fi mai incolo, zero respect si zero iubire.

,, nu am dreptul sa ii comentez nimic pentru ca sunt noua in casa.si inca ceva.mi-a zis ca daca eu doresc sa fiu pusa pe primul loc, relatia noastra e "pa"'' - Se deduce foarte clar de aici, sper doar sa iti dai si tu seama de asta.

| nsnns explică (pentru dullcat):

Va multumesc din tot sufletul pentru sfaturi..chiar am inteles ca nu merita in momentul in care s-a transformat in victima si o aducea doar pe sora lui in discutie. Maine dupa-amiaza am trenul catre Suceava

| VoidEternal a răspuns:

Daca ai creier, folosește-l. Copy paste pe chat gpt poate sa dea orice euglena.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doamne ferește... Pentru un pahar de apă săte trateze in felul acela acea familie are probleme serioase mintale...

| dragodana a răspuns:

Salut!
Ai avut niste motive pentru care te-ai mutat intr-o casa in care mai sunt alte 13 persoane. Poate ni le si explici pentru ca nu te intelegem.
Nu judec apartenenta religioasa sau etinica.
Se comporta cu tine ca cu o servitoare.De ce ii inghiti lucrurile astea? Esti obligata sa stai acolo?
Fata mea, pleaca de acolo si nu te mai uita in urma.
Sora lui l-a ajutat pe el, sa o rasplateasca el.Care este respectul lui pentru tine? 0.
Fugi.

| vasileparnaie a răspuns:

Ii bagi ''macarena'' de la erika isac la noapte pe boxa

| Cosmin3412 a răspuns:

Daca vrei sa fii pe locul 2 mereu stai si inghite. Daca vrei sa fi le locul 1, atunci stii ce ai de făcut.
Cum îți așterni așa dormi.

| nsnns explică (pentru Cosmin3412):

Buna,la mine e mai greu cu plecatul din relatie ..eu de origine sunt din sv, dar am venit la el la Alba.+ ca nu am o relatie buna cu familia mea

| Cosmin3412 a răspuns (pentru nsnns):

Te inteleg dar nu poți sta langa un om care nu te pune pe primul loc. Esti femeia lui.
Nu spun să-și abandoneze famila, sau sa se certe cu ei pentru tine, dar totuși sa le spună sa aiba putin respect.
Cand locuiești într-o casa cu multe persoane e de așteptat sa fie conflicte de genul asta, insa atunci cand nu te sustine nici bărbatul e grav.
Trebuie sa pleci să-ți găsești rostul singură.
Bărbați care sa te aprecieze găsești.

| Cosmin3412 a răspuns (pentru nsnns):

Intra pe insta la mine Fotograf_gca dă-mi un mesaj.

| DoctorInFemei a răspuns:

Iti sugerez sa ii abordezi si fratii, poate cand va vedea ca ii vrei si pe ei, isi va schimba atitudinea. daca nu, incearca la sorsa. iar daca nu, la tasu

| XxGeorgiana01yu a răspuns:

BUNAAAA! asta sună depărca e o relație cu un tigan! Ar trebui să înveți cum să îți ei apărarea singură! Dacă te deranjează ceva, dacă sora aia, ți-a zis că nu ești bună de nimic, trebuia sa comentezi si tu ceva, sa te respecți sa zici ceva gen " e numai e ca pe timpuri acum, acum fetele numai sunt slugi ca esti in 2024 " si la iubit,da, lasa-l pe el sa fie șeful, ca la tiganii e important asta, ca daca îl comanda femeia e râs in neamul lui, dar nu îl lasa întotdeauna sa fie sef, arată că si tu esti deseaptă! Dar dacă trece timpul si vezi ca tot ești nefericita alături de el, atunci ar cam trebui sa il lasi balta, si sa vadă singur ca a greșit!. Asa se comportă tiganii! Nu ești singura, nici nu știi cât suferă femeile din cauza lor! Și dacă faci figuri, si comentezi mult el o să credea ca nu il placi!

| XxGeorgiana01yu a răspuns (pentru XxGeorgiana01yu):

Sa mai menționeaz ca familia lui, mereu o sa se bage în relația voastră! Si el nu va fi niciodată fericit! Pentru că aia ii baga pe gât : uite acum ai femeie nu îți mai pasă de fratii tai, etc sau găsesc ei ceva, si îl influențează!

| nsnns explică (pentru XxGeorgiana01yu):

Amandoi suntem români, dar ei sunt pe "religie", ei sunt o familie de penticostali (eu sunt ortodoxa).Ei trag cu "credinta" doar când e partea buna spre binele lor, altfel imprastie venim in orice secunda

| Markos1111 a răspuns:

Buna! Imi pare rău pentru tine. Dacă bărbatul nu își pune femeia pe primul loc in condițiile in care cu ea își face propia familie. înseamnă ca nu e ce trebuie. Mai stiu o situație când un baiat a primit sfat de la părinți ca nu bărbatul trebuie sa iubească femeia ci invers. Eu unul poate m-am lăsat pe mine dar nu am avut norocul sa găsesc persoana potrivită. Așa se întâmpla când alegi cu inima si nu cu creierul. Eu sunt din Buc. Poate vrei sa ajungi pe aici te ajut cu ceva de munca sau nu stiu. Seara frumoasa!

| 08Anna a răspuns:

Buna! Problema ta este cam serioasa așa ca iți pot da dor un sfat
Poți sa încerci sa comunic cu el si ii exprimi faptul ca te deranjează anumite vorbe sau reacții. Daca nu exista cale de mijloc, nu prea poți sa zici ca este o relație foarte echilibrata, pentru ca nu doar tu oferi într-o relație, amândoi o faceți. Poate incearca ca își exprime afecțiunea/iubirea fata de tine in felul lui, dar atâta timp cat simți ca iți sunt depășite anumite limite pe care tu le consideri importante, nu iți recomand sa taci si sa mergi mai departe.
Înțeleg ca poate un nou început poate fi dureros, dar daca stai într-o relație in care nu te simți apreciata sau respectata se poate dor înrăutăți mai departe daca nu acționezi. Succes mai departe!

| nsnns explică (pentru 08Anna):

De fiecare data cand vreau sa cominicam ori nu are chef, ori face altceva..imi spune ca exagrez cand imi exprim emotiile si sentimentele

| dullcat a răspuns (pentru nsnns):

Faptul ca il doare undeva de emotiile si sentimentele tale ar fi trebuit sa fie motiv indeajuns sa te desparti de el.O relatie nu poate functiona cand unul da vina pe celalalt, mereu, ca exagereaza, ca e nebun/a etc.Comunicarea e cheia intr-o relatie, ceea ce la voi pare ca lipseste cu desavarsire.

| 08Anna a răspuns (pentru nsnns):

Îmi pare foarte râu sa aud asta. Daca trebuie sa ii repeti cuiva acelasi lucru de mai multe ori in legătura cu ce simți, inseamna ca nu are respect pentru tine.
Sper sa ai puterea sa treci peste ele. Ai grija de tine

| nsnns explică:

Mereu cand vreau sa discut cu el nu are timp, chef sau ii e somn..si cand vorbim imi spune ca exagerez si ca nu am ce sa ii comentez surorii lui

| dullcat a răspuns (pentru nsnns):

Si ce inseamna iubirea din perspectiva ta? Sa fii tratata ca un pres pentru privilegiul ca te-a lasat sa intri in viata lui si a acceptat sa te muti la el, alaturi de familion?

| XxGeorgiana01yu a răspuns (pentru nsnns):

Sorsa ea, de ce are dreptul să comenteze ție?

| nsnns explică (pentru XxGeorgiana01yu):

Pe motivul ca eu habar nu am cata curatenie FĂCEA până să vin și pe motivul că i-a ajutat financiar.