| Seryeva a întrebat:

am nevoie sa ma informez de ceva foarte important. Acum 11 zile, exact 11 zile, am pierdut-o cu prietenul meu, si in timp ce... s-a rupt prezervativul, dar si-a dat seama imediat, in acel moment, si l-a schimbat, si dupa aia am continuat cu altu' ptuin timp, nu si-a dat drumul, pentru ca nu am stat mult timp la chestia asta. si dupa aia ne-am pus sa dormim. Dupa doua zile, trebuie sa-mi vina mensutratia ( mie menstruatia niciodata nu mi-a venit in fiecare luna. ma explic, nu mi s-a regulat, e super ciudat, am fost la medic si mai multe chesti...si a zis ca e normal) si mda, nu o am. si totusi, imi este frica sa nu fi ramas insarcinata. Tin sa zic, ca pofta de mancare am, cum aveam si inainte de a avea relatii sexuale, si somn doar noaptea, tot la fel ca inainte, nu ma simt obosita si sunt super activa in toata ziua, si nu ma dor sanii si nici nu sunt mai mari, ca in fiecare zi, ce fac? cum sa reactionez? mersi, funda:*

Răspuns Câştigător
| HueyFreeman a răspuns:

Daca nu si-a dat drumul in tine nu esti insarcinata. Menstruatia nu vine mereu la o data fixa. Astepti, asta faci. (un test de sarcina este recomandat, daca tot esti asa speriata)

8 răspunsuri:
| Alexandru0007 a răspuns:

Nu ai de ce sa-ti faci griji.nu s-a intamplat nimic

| Azµre a răspuns:

Șansele sunt mici, e o dereglare mai degrabă. Ca să scapi de impresia că ești însărcinată fă un test de sarcină.

| Unstopable a răspuns:

Casa de piatra si copii de cauciuc... felicitari

| Stanciu_Anees_1986 a răspuns:

Nu cred ca ai dc sa-ti faci griji, asa ca spor la treaba, dar cu atentie sporita, dar ca sa dormi si mai linistita ia si fa un test de sarcina...

| looovee a răspuns:

Fa un test de sarcina. Sansa e minima insa... nu se stie

| wess89 a răspuns:

S-a rupt prezervativul pentru ca era ieftin, sau poate nu te.ai umezit u destul, mai multa atentie altadata.winking

| Seryeva explică:

Sper sa nu... multumesc oricum! happy

| Seryeva explică:

Deci serios, sunt mai linsitita. multumesc mult la toti:*