Te minte si-a gasit pe altcineva, n-am auzit pana acum asemenea motiv idiot, fa-ti prieten din orasul tau.
Pai cati ani aveti? parinti sunt de acord cu relatia voastra? mutativa impreuna si gata
Si eu am trecut prin asa ceva si stiu cum te simti acelasi motiv mi-a bagat si mie tipul dar eu acum am ramas prietena cu el bineinteles dupa ce mi-am revenit din depresie si acum suntem cei mai buni prieteni, radem, glumim, incearca sa il lasi o perioada in pace pana ce uiti ca ati fost impreuna si apoi dupa 1luna-2 baga-l in seama si spune-i ca vrei sa ramai prietena cu el. si poate candva o sa fiti iar impreuna pentru ca eu am vreo 3 luni de cand sunt prietena cu el...iar can ii povestesc de prietenii nostri comuni(baieti) el este putin cam gelos asa ca...singura parte mai grea este aceea cu uitatul asa ca iti urez mult succes! sper ca sfatul meu sa-ti fie de folos
Poate se gandeste la tine si vede ca nu ti`e bine ca el e plecat.si decat sa te vada suferind crede ca ar fi mai bine sa va despartiti, eu una nu vad asta un motiv de despartire, in fine ar trebui sa discuti cu el si sa i spui inca odata ca vreti sa ramaneti impreuna indiferent ca el pleaca [asta daca vrei si tu]... sper ca ti am fost de folos :*
Am facut si eu acelasi lucru pe care l-a facut prietenul tau mai demult, din cauza ca o iubeam sincer si nu vroiam,, sa o tin pe loc''...( ne vedeam de 5-6 ori pe an cate 2 saptamani maxim)
PS: Acum dupa 3 ani inca regret decizia pe care am luat-o atunci...mai ales ca s-a maritat!