| taniushka a întrebat:

am nevoie si eu de un sfat
Am inceput sa slirtez cu un baiat, iesim la intilnire, ne impacam bine, el e simpatica, eu la fel, prietenii ne spun ca ne sta bine impreuna, el vrea sa se intilneaska cu mine. dar eu nu stiu ce sa fac pentru ca am auzit ca el are o reputatie foarte proasta pentru ca se intilneste cu fetele kiteva zile si se culca cu ele si agta... dar dupa cum e el la karakter si dupa cum se poarta el nu pare ca sa fie genul acesta de baiat... ajutati-ma

4 răspunsuri:
| stweety10 a răspuns:

Ca ai inceput sa filtrezi cu un baiat e bine, dar trebuie sa ai mare atentie cu ce baiat. Sti vorba aia, nu iese fum fara foc, deci daca lumea vorbeste asta inseamna ca ceva din tot e adevarat. Tocmai cu acel caracter al lui a vrajit fetele si apoi le-a facut ce zici tu. Ai foarte mare grija, si nu te lasa dusa de val sau influentata. S`ar putea sa faci un lucru de care sa iti para rau mai tarziu si ar fi mare pacat. Daca tie iti place chiar asa mult, incearca sa il cunosti mai bine, dar sa nu pleci niciodata cu el foarte departe de casa, sau sa stati in locuri in care nu e multa lume, si sa nu te lasi prada tentatiilor si vorbelor lui dulci. Adu`ti aminte ca poate chiar asta e scopul lui, sa te faca sa-i cazi in plasa.

| StefanJobs a răspuns:

Punctepuncte-l

| LickyTongue a răspuns:

La cata gramatica ai in tine, ma faci sa cred ca esti mai proasta ca gramatica luibig grin, oricum, pare baiat desteptlaughing

| LickyTongue a răspuns:

Ca reputatia lui*