| RenesmeeLuv a întrebat:

Am nevoie si eu de un sfat...Cunosteam un baiat de prin 2007, avea ID meu de mess dar nu prea vorbeam, decat la inceput.Prin 2009 a venit in satul meu si s-a oprit sa viziteze sora lui o prietena, care, intamplator era cea mai buna prietena a mea, si vecina.Eu eram la ea. L'am placut de cand l'am vazut si ii mai aruncam cate o privire si el am privea destul de des. Dupa 2 ani in care nu ne'am vazut sau vorbit, a intrat iar pe mine, seara aia.De atunci tot am vorbit, mi-a zis ca ma place, i'am zis ca il plac.Revelionul l'am facut impreuna, la niste prieteni comuni. M'a pupat pe obraz cand a trebuit sa plece, si cand nu eram eu atentalaughing... El e timidbig grinAm tot vorbit pe mess, la telefon pana prin aprilie si tot imi zicea ca ma iubeste, si eu ii ziceam acelasi lucru, dar nu a avut nimeni curajul sa faca primul pas, sa ne combinam.De prin aprilie-mai nu m'a prea cautat. O prietena l-a intrebat ca dc nu mai vb cu mine, si a zis ca nu mai vrea sa imi faca iluzii, ca nu stie daca m'a placut, ca nu ii placeau status'urile mele si ca eu nu prea il kutam, desi i'am spus ca mie nu imi place sa intru pe nimeni pe mess. A mai zis ca acum vorbeste cu altcineva. E mai mic cu un an decat mine.Am avut iubit de atunci, dar tot ma gandeam la el.Nu am tinut legatura, si de fiecare data cand ne vedem, seara aceea sau ziua urmatoare intra pe mine. E vreun semn? Ce sa fac? As vrea sa repar relatia, pentru ca am realizat ca ma gandesc la el orice as face. E varsta vre'o problema? Daca el e mai mic cu un an decat mine? Conteaza? C sa fac? HELPpuppy dog eyes

Răspuns Câştigător
| Alexandra_3484 a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa'i spui ca inca te mai gandesti la el, si ca ai putea sa te schimbi pentru a'i fi pe plac... Apropo, VARSTA NU CONTEAZA!

winking

Sper ca te'am ajutat!

4 răspunsuri:
| nicusor19 a răspuns:

Buna RenesmeeLuvhappy
Varsta nu este o problema atata timp cat tu simti ceva pentru el, in ceea ce priveste relatia voastra eu cred ca se mai poate face cevahappy
O solutie cat mai simpla ar fi ca tu sa vorbesti cu el si sa ii spui ce simti si sa incerci sa faci primul pas, mai ales ca ai spus ca el este mai timid, s-ar putea sa astepti cam mult de acum in colo pana sa faca el primul pas.
In ceea ce priveste chestia cu, sa il lasi in pace ca are pe altcineva, s-ar putea ca baiatul sa creada ca nu are nici o sansa cu tine si ca ar fi mai bine daca ar incheia totul.
Sfatul meu este sa incerci sa vorbesti cu el si sa afli sigur de la el cum stau lucrurile, nu de la prieteni, prietene.
iti doresc mult succes si nu uita ca "Dragostea adevarata invinge intotdeauna"happy

| mada_9093 a răspuns:

Buna! eu cred ca ar trebui sa il suni sau sa intri pe el ca sa vada ca il cauti si ca ti la el si sa ii spui ca vrei sa fi cu el sau ma rog ca tu te gandesti la el tot timpul. eu nu cred ca varsta e o problema acum depimde ce consideri si tubig grin
sper ca te-am ajutat
succes!

| Florin_2297 a răspuns:

Cauta-l tu pe el daca chiar il place si pentru faptul cu varsta trebuie sa intelegi ca "Dragostea NU are lege!" Succes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mergi mai departe.