| Maryy3424 a întrebat:

Am nevoie urgent de ajutor! Am avut ultimul ciclu pe 20 si s-a terminat pe 26 ...Astazi am avut contact sexual *29 * însă prezervativul s-a rupt. Prietenul meu a observat la 4-5 secunde si l-a scos si ne-am oprit. Precizez ca nu a ejaculat. Ar trebui sa iau pastila de a 2 a zi?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

In acest caz, PRIMA DATA mergi la farmacie si iti cumperi un TEST DE FERTILITATE/OVULATIE numit Barza 5 +1 care costa in jur de 15-20 de lei. Contine 6 testere. Folosesti una din cele 6 testere conform indicatiilor precizate in prospect. Daca rezultatul testului este NEGATIV asa cum ar fi normal sa fie in acest moment probabil in proportie de peste 95-97%, inseamna ca NU ESTI IN PERIOADA FERTILA si in acest caz este absolut/99, 9% IMPSIBIL sa se poata forma sarcina chiar si in cazul in care a ajuns sperma in vaginul ''pasaricii'' tale. Numai in cazul extrem de putin probabil ca rezultatul obrinut sa fie unul POZITIV, doar in acel caz este indicat/recomandat sa fie folosita pastila contraceptiva (de a 2-a zi). In caz contrar pastila contraceptiva este folosita si INUTIL si IRESPONSABIL si ILOGIC dar mai ales IRATIONAL. Multa sanatate!

3 răspunsuri:
| Ely1234567 a răspuns:

Eu credeam ca suntem în luna ianuarie dar în fine.happy
Fa un test de sarcina asa vei ști dacă ești însărcinată sau nu...

| AmiraGordy a răspuns:

Hmm. Nu suntem in luna ianuarie? Nu ai de ce sa iei pastila de a 2 a zi daca spui ca partenerul tau nu a ejaculat.

| Maryy3424 explică (pentru AmiraGordy):

Scuză ma... ianuarie voiam sa spun.