| Angels151 a întrebat:

Buna,am nevoie urgent de ajutorul vostru. Noapte trecuta eu cu iubitul meu am avut acelasi vis: el ma insela cu fosta lui iubita de fata cu mine. Va rog mult ajutati-ma sa inteleg de ce am visat amandoi acelasi vis.

Răspuns Câştigător
| kar1GaNNN a răspuns:

Va leaga un sentiment adanc si va iubiti foarte mult. Sentimentul poate fi reciproc la fata si la baiat.

| Angels151 explică (pentru kar1GaNNN):

Pai si atunci de ce am visat ca ma insela amandoi?

| kar1GaNNN a răspuns (pentru Angels151):

Probabil v-ati fi gandit cum ar fi sa nu mai fiti impreuna, iar in mintea voastra a aparut o idee ca v-ati insela tu pe el si el pa tine.

| Angels151 explică (pentru kar1GaNNN):

Nu cred ca ai inteles...am visat amandoi ca el ma insela pe mine cu fosta lui prietena

| kar1GaNNN a răspuns (pentru Angels151):

Visele nu devin realitate.winking. Ai gandit tu ceva in conceptia ta. Stai linistita daca TE IUBESTE, IL IUBESTI, nimic nu va va desparti.

16 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Te-a pacalit el crezand ca asa iti poate spune ceea ce doreste el de la tine si in caz de refuz, sa-ti arate ce variante mai are.

| Angels151 explică (pentru neutrino):

Nu are de ce sa ma pacaleasca ca el imi zise de vis inainte de a zice el si nu am ce sa refuz ca suntem de 2ani si 2luni impreuna

| Fatamuntilor a răspuns:

Stai linistita, sunt doar vise!
Traesti cu teama de nu fi inselata, de aia visezi asa.
Te iubeste si il iubesti, corect?

| Alcyon a răspuns:

Poate ca pe undeva el se mai gandeste inca la fosta lui iubita. Daca a tinut la dansa, e de inteles. Intre oamenii apropiati (iubiti, parinti si copii), se stabilesc uneori niste legaturi telepatice. Si nu e o prostie sau o aiureala. E un fapt real, trait de multi oameni. S-au facut experimente interesante, pe tema asta si se pare ca-n timpul somnului, mintea e mai deschisa catre acest gen de experiente. Tu, fiind legata de el sufleteste, poate ca i-ai perceput gandul, concretizat sub forma unui vis. Tu trebuie sa faci diferenta insa, intre vis si realitate. Prietena aceea e-n trecutul lui, tu esti viitorul. Ajuta-l si pe el sa-nteleaga asta.

| PreaDulcePreaFin a răspuns:

Ce e intrebarea asta stupida... sunt doar vise, repzinta frustrarile, trairile voastre adunate in timpul zilei

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta parcă era un tip de fantezie. Când îţi vezi iubitul/iubita făcând sex cu altă persoană, iar această privelişte îţi dă satisfacţie.

| Angels151 explică (pentru anonim_4396):

Pentru mine nu e o priveliste placuta...

| Hαppiηеss a răspuns:

Este pur si simplu un vis care nu are nici un fel de semnificatie, nu inseamna neaparat ca asta o sa se intample si in realitate.

| Angels151 explică (pentru Hαppiηеss):

Pai daca nu are de ce am avut amandoi acelasi vis?

| Hαppiηеss a răspuns (pentru Angels151):

Esti tu convinsa 100% ca si el a visat acelasi lucru?
Mie mi se pare cam...imposibil.
Poate te-a mintit...esti prea credula!
E doar un vis nu-i mai da atata importanta.

| Angels151 explică (pentru Hαppiηеss):

Pai dar el mi-a zis primul