Cum ai putea să îl refuzi?
Nu ai învăţat că în viaţă ce nu e bun se refuză?
El nu te place, şi dacă ţi-a spus că te iubeşte, clar te-a minţit.
Nu ai cum să placi o persoană care o cunoşti de pe un joc, sau o cunoşti virtual, e aproape imposibil. Spune-i că tu nu poţi avea o relaţie virtuală, şi dacă nu îţi place de el, pur şi simplu îi spui că nu îl placi, şi că nu vrei o relaţie cu el, decât o relaţie de amicitate. Dacă el o să spună de ce?, şi tu îi vei spune "de aia" categoric o să te înjure. Încă odată, nu ai cum să placi pe cineva care nu l-ai văzut niciodată faţă în faţă.
Pa, pa.
Degeaba te intelegi "super bine "... cand o sa fiti face-to-face o sa iti dai seama daca il placi si tu :-) nu accepta pana atunci iti spun din proprie experienta. iesiti la un suc, la o plimbare si atunci vei vedea
Pai ii spui ca nu vrei si ca vrei doar prieteni sa fiti... dar incearca n-ai nimica de pierdut. Poate va intelege-ti. Succes!
Cred ca tipu' e cam imatur sau are chef de caterinca .
1. E imatur pentru. ca incearca sa se combine pe net ma ))? N-are nici un sens.sunt chestii pe care le fac toti ciutanii de cls. a2-3a
2. Daca are vreo 15-16 ani cred ca are chef de caterinca ...presupun ca din cauza ca esti fata si joci cs.multi baieti nu accepta fete in jocul lor .mda
Zic ca ii zici ca "scuze dar eu te vedeam ca pe un prieten.si nu vreau sa stricam totul" sau ceva gen
Cu siguranta te-ai descurcat tu, raspunsul meu vine la ani lumina dar poate o sa mai intalnesti situatia asta, sa intrebi daca vrea o iubita sau o prietena, dar sa stie ca iubitele vin si pleaca iar o prietena este acolo mereu (o persoana apropiata a riscat desi i-am zis aceste aspecte, de cativa ani nu am vb macar o data, s-a si casatorit.etc)