| 1234567891011D a întrebat:

am nevoie urgent de ajutorul vostru va rog.In seara asta am aflat ca baiatul de care imi place sta cu o fata, imi dadea semne ca si el ma palce. Dar el chiar o iubeste...si as vrea sa vorbesc urgent cu el luni intre4ochi despre noi.Cum sa ii spun? Spuneti-mi, ajutati-ma.Si bineinteles funda.mersi:*

6 răspunsuri:
| 1234567891011D explică:

La propozitia:"dar el chiar o iubeste era semnu intrebarii[am uitat sa pun

| Maryna_1397 a răspuns:

Pai...numai inteleg ori te plk pe tine ori pe ea?
Si cred ca ai gandit bine sa vorbiti intre patru ochi doar voi doi.Ai putea sa ii intrebi daca chiar te place.

| Crisu a răspuns:

Heiii! De unde sa stim noi daca el chiar o iubeste? Avem vreo tangenta la el? Daca vrei sa vorbesti cu el vorbeste, dar nu-ti recomand. Daca are prietena, nu cred ca o sa se desparta de ea, asa ca e mai bine sa-l lasi in pace. Daca te place, va veni el la tine, nu trebuie sa discuti despre voi doi pentru ca inca nu exista acest termen.

| Șâret a răspuns:

Lasa'l in pace, are prietena. Eventual baga-te peste el un pic asa...si dup-aia lasa'l.Succes! rolling on the floor

| Anca a răspuns:

Sa discutati despre voi?
Care voi?!
Nu exista voi 2!

Esti sigura ca te place, sau doar ti s-a parut?!
Poate s-a jucat putin cu tine.

| Mariiiaa a răspuns:

Daca el cu adevarat te placea, asa cum mentionezi tu, acum erati impreuna. Parerea mea, e sa iti gasesti pe altcineva. Nu are rost sa umbli dupa un baiat care are prietena!batting eyelashes