Daca o faci cu el doar ca sa nu-l pierzi ai fi cea mai mare proasta. Un baiat nu se tine langa tine facand sex cu el. Nu ai fi decat inca una de distractie pe lista lui. E destul de mare fata de tine, e normal sa vrea sex la varsta lui. Din punctul meu de vedere ar trebui sa mai cresti. La 15 ani sa-ti incepi viata sexuala...mi se pare prea de tot. Esti o copila la varsta asta. Iesi cu prietenii pe afara, joaca-te, citeste, fa alte lucruri, normale pentru varsta ta. Un baiat care spune ca te asteapta, pai te asteapta si nu te mai intreaba mereu daca o faceti. Inseamna ca nu-i pasa de tine, e mai important sexul pentru el decat dorinta ta. Tu zici ca vrei sa o faci, dar iti e frica. Asta inseamna ca nu esti pregatita pentru asa ceva.
Faceti Petting! Daca te respecta cu adevarat si tine la tine, va astepta! Cel mai bine e sa nu faci, cel putin pana dupa ce ai luat bacul, sau dupa Balul bobocilor... Ai vreo "garantie" ca nu te pararseste dupa ce o faceti de cateva ori?! Nimeni nu iti poate garanta nici asta, nici ca va fi bine cu el, din pacate. Petting-ul e ca un test, arata cine si cum e in realitate!
Eu, zic sa mai amanati inceperea vietii sexuale daca tu nu esti pregatita pentru sex.
Inca n ai aflat de avantajul sexului anal : faci sex si ramai virgina. la treaba!