| Anndddra a întrebat:

am nevoie urgent de niste sfaturi. Un prieten vrea sa fie cu mine dar nu indrazneste sa-mi ceara numarus sau sa ma invite la suc. Problema e ca fostul meu prieten este si el prieten cu el dar nu are nimicoh go on ca si la discoteca suntem un grup si stam impreuna, am ramas amici. Dar nu as vrea sa fac eu primul pas, si aseara am stat de vorba si imi tot facea complimente. Nu stiu ce sa fac... am si o alta varianta asemanatoare dar nu il cunosc pe tipu numa de aseara si el tot pe unde stateam eu venea si tipul respectiv dar nici ala nu-mi cerea numarul dar i zicea la varul meu ca s-ar combina cu mine. Sincer nu stiu ce sa fac... Astept raspunsuri cat mai multebig grin

3 răspunsuri:
| Acadeeeaa a răspuns:

Poate e timid?! De ce sa nu faci tu primul pas?tongue Nu e neaparat ca baiatul sa faca primul pas. Poti incepe tu, si sa continue el:*.

| MeyBro a răspuns:

Pe limba ta : incarca sa ii ceri numarul de telefon sa vorbesti cu el pe mess sa te dai pe langa el sper ca te-am ajutat funda?
Pe limba mea : Incearca sa fi tu. Nu fi foarte timida, da-te la el, incearca sa-i afli id-ul de mess. Vorbeste cu el 2-3 ore online, iar dupa aceea, daca iti face complimente peste complimente etc etc il poti invita odata afara, numai voi doi. Dupa aceea, ce va urma depinde doar de tine si de caracterul tau. Nu incerca sa-l bati la cap, daca vezi ca nu-i pasa, las-o moale!

| flo411 a răspuns:

Fa primul pas... de ce? pentru ca mai mult ca sigur el crede ca il consideri doar un amic! fa tu primul pas si crede-ma ca nu o sa iti para rau!